1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Kristiine keskuse ette valmib heategevuslik härja jääskulptuur
Kristiine keskuse ette valmib heategevuslik härja jääskulptuur

Kristiine keskuse ette valmib heategevuslik härja jääskulptuur

Hiina uue aasta tähistamiseks pannakse 12. veebruaril Kristiine keskuse ees püsti suurejooneline metallhärja jääskulptuur, mille abil kogutakse raha Tallinna loomaaia troopikamaja jaoks.

Milline tänavuaastane jääskulptuur olema saab? „Härg kui iidne olend on olnud pikalt unes ja ilmutab end nüüd sel aastal. Seetõttu olen tänavu kujutanud härja külmiku ja jäätükkide peale, kust loom justkui ennast näitama ronib,“ kirjeldab skulptor Kalle Pruuden.

Foto jääskulptuurist postitatakse avamispäeva järel Kristiine keskuse Facebooki-lehele ja pilti jagades võib igaüks heategevusaktsioonile hoogu anda. Keskuse jaoks on oluline anda enda panus ka kogukonna heaks. Aastaarvule vastavalt soovib Kristiine keskus annetada tänavu loomaaiale 2021 eurot. „Eesmärgiks on saada postitusele 2021 jagamist,“ kommenteerib keskuse turundus- ja kommunikatsioonijuht Helina Leif.

Heategevuslikul eesmärgil püstitatava jääskulptuuri traditsioon sai alguse neli aastat tagasi. See on toimunud nii Kristiine kui Rocca al Mare keskuse ees. Möödunud aastal ilutses Kristiine keskuse ees metallroti skulptuur.

Head Uudised GoodNews