1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KUI TEEKS ÜHE HEA TEO? Täna võetakse Tallinna Kultuurikatlas vastu kasutatud raamatuid
KUI TEEKS ÜHE HEA TEO? Täna võetakse Tallinna Kultuurikatlas vastu kasutatud raamatuid

KUI TEEKS ÜHE HEA TEO? Täna võetakse Tallinna Kultuurikatlas vastu kasutatud raamatuid

MTÜ Raamat Rahvale korraldab koostöös Rahva Raamatuga 23. septembril kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Lisaks tasuta raamatutele on laadal ka mitmed esinejad, lastega tegeleb Eesti Lastekirjanduse Keskus ning võimalik on soetada suupisteid ja teha annetusi vähiravifondile „Kingitud Elu“. Oma raamatuid saab tuua Tallinna Kultuurikatlasse täna kell 11.00-16.00.

„Täna on viimane võimalus tuua oma uued või kasutatud raamatud Tallinna Kultuurikatlasse ning annetada need tasuta raamatute laadale, et need sealt pühapäeval uue omaniku leiaksid. Eelneval kahel raamatukogumispäeval oleme kokku vastu võtnud juba üle 20 000 raamatu,“ selgitas raamatulaada projektijuht Alina Tubli. „Kõik toodud raamatud sorteeritakse vabatahtlike poolt ning pannakse laadapäevaks kategooriate kaupa lettidele välja, kust huvilised neid tasuta võtta saavad.“

Raamatulaada täpsem info ja ajakava on saadaval Facebooki lehel.

Raamatuid saab viia täna kell 11.00-16.00 Tallinna Kultuurikatlasse. Raamatute vastuvõtt toimub Kultuurikatla peauksest. Kõigil raamatute annetajatel on võimalik osaleda loosimistes, teiste seas loositakse välja restorani Korsten, Armastus ja Hea Toit õhtusöögi kinkekaardi.

Head Uudised GoodNews