1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LASTE HEAKS! Epiim alustab lasteprojektide elluviimist
LASTE HEAKS! Epiim alustab lasteprojektide elluviimist

LASTE HEAKS! Epiim alustab lasteprojektide elluviimist

Kampaania žürii liige Hanna-Liina Võsa  Foto: Ardo Kaljuvee
Kampaania žürii liige Hanna-Liina Võsa
Foto: Ardo Kaljuvee

Augustist hakkab kohalikele piimafarmeritele kuuluv Epiim üle Eesti ellu viima kümnete tuhandete eurode eest erinevaid lastega seotud heategevusprojekte.

“Sel aastal laekus meile rekordiline arv erinevaid sooviavaldusi, mida Eesti laste heaks ära teha,” märkis Epiima juhatuse esimees Jaanus Murakas, et kaksteist tänavu teostatavat projekti valis žürii välja enam kui saja avalduse seast. “Suur tänu selle eest kõigile headele lastega tegelevatele inimestele üle Eesti, kes võtsid vaevaks ja meile kirjutasid – siiras soov pakkuda järeltulevale põlvele paremat lapsepõlve läbi uute ajaveetmisvõimaluste ja huvihariduse on igal juhul tunnustust väärt.” Sel aastal annetab Epiim valitud projektide ellu viimiseks enam kui 20 000 eurot.

Kampaania patrooni ja žürii liikme Hanna-Liina Võsa sõnul saavad lapsed tänu Epiima heategevuskampaaniale hulga uusi ja põnevaid kingitusi. “Näiteks pannakse püsti uus ja väga vajalik liikluslinnak, discgolfi rada, soetatakse bändiruumi tehnikat ja teisi muusikainstrumente ning isegi pisikesi rahvarõivakomplekte, et õpetada lastele Eesti rahvakultuuri- ja tantse,” loetles Võsa mõningaid projekte, mis žürii sõelale jäid.

Epiim Eesti Laste Heaks on teist aastat toimuv heategevuskampaania, mille raames annetas Eesti piimafarmeritele kuuluv Epiim igalt maikuus müüdud juustupakilt kümme senti laste jaoks loodud fondi. Kampaania žüriisse kuuluvad laulja Hanna-Liina Võsa, Epiima juhatuse esimees Jaanus Murakas ning MTÜ Koos Laste Heaks juht Toomas Palu. Mullu pälvis Epiim heategevuskampaania ellukutsumise eest kultuuriministeeriumi aastapreemia Aasta Kultuurisõber 2015.

Rohkem infot kampaania kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews