1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LASTE HEAKS! Lastefond valmistab pisikestele maratoonaritele rõõmu
LASTE HEAKS! Lastefond valmistab pisikestele maratoonaritele rõõmu

LASTE HEAKS! Lastefond valmistab pisikestele maratoonaritele rõõmu

Suusamaratonil
Suusamaratonil

14. ja 15. veebruaril lõbustavad TÜ Kliinikumi Lastefondi vabatahtlikud koos maskott Mõmmikuga pisikesi 43. Tartu Maratoni lasteüritustel osalejaid.

14. veebruaril on Lastefondi meeskond Tartus Tähtvere Spordipargis, et lasteüritustele kogunenud lastega lõbusalt talveilma nautida. Selleks viiakse Mängumaa telgi juures enne starte läbi ühised soojendusvõimlemised (kell 10.40, 11.10, 11.50, 12.30) ning lastega meisterdavad ja hullavad Vanemuise Kollased Kassid. Kohal on ka laste kõige suurem sõber Mõmmik. Kõik tegevused on lastele tasuta, kuid soovi korral võib aidata haigeid lapsi Lastefondile annetades või heategevuslikke rinnamärke ostes.

15. veebruaril võib Lastefondi vabatahtlikke ja Mõmmikut kohata Elvas Tartumaa Tervisespordikeskuses, kus tervitatakse võistlejaid finišis ning pakutakse kaasaelajate võimalust Lastefondi vahendusel haigeid lapsi toetada, heategevuslikke rinnamärke soetada ja Mõmmikuga pilti teha.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku kahe miljoni euroga.

 

Head Uudised GoodNews