1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. LAULUD SÕDURILE I Tanel Padar, Liisi Koikson ja teised toetavad kontserdiga Carolin Illenzeeri Fondi
LAULUD SÕDURILE I Tanel Padar, Liisi Koikson ja teised toetavad kontserdiga Carolin Illenzeeri Fondi

LAULUD SÕDURILE I Tanel Padar, Liisi Koikson ja teised toetavad kontserdiga Carolin Illenzeeri Fondi

22. juunil näeb Kanal 2 ja Postimehe vahendusel Miinisadamast heategevuslikku kontserti „Laulud sõdurile”, kus esinevad Tanel Padar, Liisi Koikson ja teised paremad lauljad.

Kontserdiga kogutud annetustega toetab Carolin Illenzeeri Fond raskelt vigastatud või teenistuses langenud kaitseväelaste laste haridusteed ja huvitegevust.

„Lapsed on meie suurim varandus. Osad lapsevanemad panustavad meie riigi julgeolekusse siin, meie turvalises Eestis, teised aga erinevates kriisi- ja sõjapiirkondades. See võib perede ellu tuua traagilisust, sest iga laps vajab oma ema ja isa. Inimesele on hea haridus kui maja vundament, mille tugevusest oleneb korruste arv. Carolin Illenzeeri Fond on võtnud eest vedada väga tähtsa missiooni, et meie sangarite laste haridustee looks võimaluse ehitada ka pilvelõhkujaid,“ ütles mereväebaasi ülem kaptenleitnant Rain Terras. „Mereväe Miinisadamas paiknevatel üksustel on äärmiselt suur au olla võõrustaja sellise väärtuse kandjatele. Kutsume kõiki üles sihtasutuse eesmärke toetama.“

Tanel Padar astub kontserdil üles orkestriga ja oma rock-bändiga. Publikuni jõuab üks armastatumaid duette Marko Matvere ja Liisi Koiksoniga, kes esitavad südamlikku lugu „Tuulevaiksel ööl”. Eesti Laulul võidutsenud muusikud Jüri Pootsmann ja Elina Born toovad kontserdil publikuni oma haarava dueti. Üle väga pika aja saab taas kuulda Toomas Uibot. Lauljatar Kéa esitab ema Kare Kauksi kuulsaks laulud pala „Tunnete keel”. Saatest „Su nägu kõlab tuttavalt” tuntud Eleryn Tiit esitab oma lugu „Vaikin” esmakordselt koos orkestriga. Lauljaid saadab kaitseväe orkester Teet Raigi juhatusel.

„Kaitseväe orkestril on järjekordselt suur rõõm ja au astuda üles „Laulud sõdurile“ kontserdil. Oleme 10 aastat sellel sündmusel osalenud ja rõõmustame, et saame ka sellel aastal anda oma panuse teenistuses langenud või vigastada saanud kaitseväelaste laste toetuseks,” märkis Teet Raik.

Carolin Illenzeeri Fondi korraldatav heategevuslik kontsert „Laulud sõdurile” toimus esmakordselt 2012. aastal ja tähistab käesoleva aasta kontserdiga selle südamliku ettevõtmise 10. toimumiskorda. Kontserdi toimumine on traditsiooniliselt olnud seotud linnaga, kus toimub võidupühaparaad. Sel aastal toimub kontsert militaarobjektil mereväe Miinisadamas.

Kontserti toetavad BLRT Grupp, Chemipharm, Graanual Invest, Milworks ja Baltic Worksboats.

Carolin Illenzeeri Fond sai nime 2005. aastal välismissioonil Iraagis langenud vanemveebel Arre Illenzeeri tütre Carolini järgi.

Oma panuse saab anda Carolin Illenzeeri Fondi, helistades aastaringselt avatud annetusnumbritele:

900 6705 – 5 eurot
900 6715 – 15 eurot
900 6735 – 35 eurot

Fondi pangakonto:

SA Carolin Illenzeeri Fond
IBAN: EE687700771001314163

 

Head Uudised GoodNews