1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonnaga liituvad uued vabaühendused
„Ma armastan aidata“ annetuskeskkonnaga liituvad uued vabaühendused

„Ma armastan aidata“ annetuskeskkonnaga liituvad uued vabaühendused

Heategevuslikke organisatsioone ühendava „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonnaga liituvad 15 vabaühendust, mis  lahendavad kitsaskohti Eesti ühiskonnas.

„Ma armastan aidata” annetuskeskkonnaga liituvad juunis Eesti Vegan Selts, LoovHA, Lahendus.net, Vaikuseminutid, Eriline Maailm, Eesti Pagulasabi, MTÜ Mondo, Igale Lapsele Pere, Must Kast, Eesti Ornitoloogiaühing, Eesti Gaidide Liit, Heaolu ja Taastumise Kool, Charity Pirital, Eesti Sclerosis Multiplexi Ühingute Liit ja Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu.

„Kõik algab tahtest. Tahtest märgata ja reageerida, eeldamata, et keegi teine võiks tulla ja ära teha. Annetuskeskkond on usaldusväärne platvorm, mis viib kokku erinevad organisatsioonid ja inimesed, kes tahavad oma panust anda. Teeme tööd selle nimel, et annetamine oleks lihtne, turvaline ning looks reaalset muutust,“ ütles Swedbanki toetustegevuste juht Maarja Karmin.

Heateo SA tegevjuhi Pirkko Valge sõnul on hea meel näha, et annetuskeskkonnaga liituvad tugevad organisatsioonid, mis aitavad arendada Eesti annetuskultuuri ning tuua vabaühenduste tegevus inimestele lähemale. „Inimesed märkavad ja hoolivad aina enam ning sellest annab märku ka annetuste kasv“, lisas Valge.

„Ma armastan aidata“ annetuskeskkond on platvorm, mis võimaldab erinevates valdkondades tegutsevatel Eesti vabaühendustel annetusi koguda. Annetuskeskkonna kaudu saab iga inimene anda oma panuse heategevusorganisatsioonide toetuseks, annetades raha, aega või Swedbanki preemiapunkte. Südamelähedase organisatsiooni saab igaüks valida neljast valdkonnast – lapsed ja pered, tervis ja toimetulek, loomad ja loodushoid, haridus ja võrdsed võimalused. Tänaseks on koostöös annetajatega kogutud üle 1,3 miljoni euro. „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonna asutasid 2008. aastal Heateo Sihtasutus ja Swedbank.

Head Uudised GoodNews