1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Maksa arveid ja tee head: Eesti suurimad heategevusorganisatsioonid ühendasid jõu finantsplatvormiga Perfi
Maksa arveid ja tee head: Eesti suurimad heategevusorganisatsioonid ühendasid jõu finantsplatvormiga Perfi

Maksa arveid ja tee head: Eesti suurimad heategevusorganisatsioonid ühendasid jõu finantsplatvormiga Perfi

Värskelt Eesti turule jõudnud finantsteenusega Perfi saab oma rahaasjade korras hoidmise kõrvalt mugavalt südamelähedasi ettevõtmisi toetada. Perfi keskkonnaga on ühinenud mitmed erinevad heategevusorganisatsioonid, kelle käekäiku saab otse platvormil ühekordse või püsiannetusega toetada. 

,,Meil on suur rõõm teha koostööd Eesti heategevusorganisatsioonidega ning omalt poolt kaasa aidata nende eesmärkide saavutamisele. Meie eesmärgiks on teha rahaasjade haldamine inimeste jaoks võimalikult lihtsaks ning lisaks arvete maksmisele soovisime teha ka annetamise mugavamaks. Täna saab Perfi platvormil toetada nelja erinevat organisatsiooni ning ootame ennast üles andma ka kõiki teisi soovijaid,” sõnab Perfi tegevjuht Taavi Mägi.

Hetkel on Perfi platvormil võimalus õlg alla panna nii abivajavaid lapsi toetavatele heategevusorganisatsioonidele nagu Heategevusfond Minu Unistuste Päev kui ka loomade heaolu eest seisvatele ühingutele nagu Varjupaikade MTÜ

Raskelt või krooniliselt haigetele lastele unistuste päevi korraldava Heategevusfondi Minu Unistuste Päev tegevjuhi Kristiina Gabor-Mägi sõnul on sihtrühma laste vaimse tervise toetamine olulise tähtsusega nende ravis. „Lastele, kes võitlevad oma elu ja tervise eest on positiivsete elamuste kogemine läbi oma südamesoovide täitumiste jõudu andev ning aitab toime tulla haigusest tingitud väljakutsetega. Üheskoos saame inspireerida lapsi unistama ning kinkida nende unistustele tiivad,” sõnab Gabor-Mägi.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi koostööjuht Piia Sinisalu sõnul on fondil palju toetusvaldkondi, kuid kõige enam vajavad tuge just haruldaste haigustega lapsed: 

“Nende ravi on ja jääb alati väga kalliks, kuid on enamasti elupäästev ning Tervisekassa rahastusele jōudmine vōtab enamasti mitu aastat aega. Nii ongi head annetajad harvikhaigusega last kasvatava pere jaoks tihti ainus lootusekiir saamaks ōigeaegset ravi ning Lastefond on kōigile headele annetajatele ja toetajatele, kelle hulka kuulub nüüdsest ka Perfi, selle eest väga tänulik! Iga laps loeb!”

Lisaks abivajavate laste ja loomade toetamisele saab Perfi platvormil annetada ka Sihtasutusele Kadunud. SA Kadunud missiooniks on aidata otsida teadmata kadunud inimesi, et nad jõuaksid turvaliselt lähedaste juurde tagasi. SA Kadunud eestvedaja Aare Rüütel on kindel, et uudse võimalusega saavad nad oma organisatsiooniga olla inimestele veelgi lähemal: ,,2022. aastal viisime üle Eesti läbi pea 160 otsingut, mida finantseerisid suuresti vabatahtlikud. Me pingutame palju, et hoida töös 24/7 avatud nõustamistelefoni, organiseerida üle Eesti operatiivseid maastikuotsinguid, jagada teavet kadumiste ennetamisest ja palju muud, mistõttu kulub ka iga väike heategu ära.”

Annetuse saab Perfi kodulehel igakuiste arvete maksmise ajal teha kõigest paari nupuvajutusega. Platvormil on võimalik mugavalt valida nii heategevusühing, kelle missioon on kõige südamelähedasem kui ka soovitud annetuse summa, mille võib teha kas ühekordse või püsitoetusena. 

Perfi on arvete haldamise platvorm, mis koondab kõik kulutused kokku, et iga kuu jääks mugavalt tasuda vaid üks arve. Perfi teenuseid saavad kasutada nii era- kui ka ärikliendid. Kõikidele uutele liitujatele on teenus esimesed 3 kuud tasuta.

  • Perfi kuulub Aktiva Finance Group kontserni. Aktiva Finance Group ettevõtteid ühendab missioon muuta klientide elu paremaks luues uuenduslikke, mugavaid ja lihtsasti kasutatavaid finantsteenuseid. Grupi Eesti, Läti, Leedu ja Poola ettevõtetes töötab ligi 200 inimest, kes on pühendunud finantsinfrastruktuuri arendamisele.
Head Uudised GoodNews