1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MEIE KANGELASED I 5 aastat vabatahtlik päästja olnud Andres Puusepp: vahel on raske, aga see tunne on seda väärt
MEIE KANGELASED I 5 aastat vabatahtlik päästja olnud Andres Puusepp: vahel on raske, aga see tunne on seda väärt

MEIE KANGELASED I 5 aastat vabatahtlik päästja olnud Andres Puusepp: vahel on raske, aga see tunne on seda väärt

Star FM-i raadio hommikuprogrammi saatejuht Andres Puusepp on olnud viis aastat vabatahtlik päästja. Ta kirjutab oma Facebooki postituses, et vahel on raske ja kohe väga raske, kuid eile tundis ta, miks ta seda teeb.

“Kui teised võitlesid katusel tulega, tuli minu juurde nuttev naine, kes palus, et tema koer päästetaks. Küsisin, millises korteris koer on, võtsin võtmed ning jooksin 5. korrusele, kuhu oli kogunenud ka parasjagu suitsu. Korterisse sisenedes nägin ehmunud ja hirmunud armsat kutsut, kelle sülle haarasin, õue viisin ning tema perenaisele üle andsin. Selle naise pilk, tema tänu… seda ei saa kirjeldada. See ongi see, miks ma käin oma vabast ajast Lasnamäe vabatahtlikuks päästjaks, see tunne…!” kirjutab ta.

Ta tõdeb, et süda läks pahaks ja pea hakkas ringi käima, sest tulekustutusriietega joosta sellise kuumusega mitmeid kordi 5. korrusele pole lihtne, aga ta on õnnelik.

Õnnelik, et mehed Lasnamäel hoiavad, õpetavad ja hoolivad temast ning et abikaasa peab vastu, kui ta jälle pärast raadiotööd ei tule koju, vaid läheb valvama.

“Päästjate palk on endiselt Eestis kurb teema ja tahan siinkohal teha suure kummarduse kõigile päästjatele – te olete kuradima ägedad mehed ja naised ning teete väga rasket tööd, aitäh teile! On au oma panus anda,” kirjutas Andres Puusepp ja märkis ära Heiki Kurissoo, Rasmus Talviste, Reno Veinbergi, Karen-Cristle Salupõllu, Romka ja Bojevi.

Head Uudised GoodNews