1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. MURED KAOVAD! Kampaania “Helpificu kuu sõber” raames toimub heategevuslik netikontsert
MURED KAOVAD! Kampaania “Helpificu kuu sõber” raames toimub heategevuslik netikontsert

MURED KAOVAD! Kampaania “Helpificu kuu sõber” raames toimub heategevuslik netikontsert

19. jaanuaril teeb Helpificu jaanuarikuu sõber Laura Prits bändiga Ziggy Wild tugikeskkonna toetuseks heategevusliku otsekontserdi, mille käigus on võimalik toetada annetusega Helpificut oma missiooni elluviimisel.

Kampaania “Helpificu kuu sõber” raames räägivad tuntud Eesti inimesed Helpificu tugikeskkonnas oma mõtteid üksteise märkamisest, abistamisest ja hoolivama Eesti loomisest, eesmärgiga kujundada tuleviku sotsiaalhoolekannet. Helpificu jaanuarikuu sõbraks on laulja Laura Prits, solist bändis Ziggy Wild, kellega koos toimub ka heategevuslik netikontsert Helpificu Facebooki-lehel.

“Lauljana tunnen, et just muusika on miski, mis ühendab meid kõiki. Olen esinedes kokku puutunud erivajadusega inimestega ja näinud, kuidas mõjub muusika neile, kes ei saa ennast alati väljendada nii, nagu nad sooviks. Neis tuleb esile imeline sära. Võrratu tunne on olla üheskoos selles hetkes, kui kõik muud mured kaovad ning muusika võtab üle juhtimise,” kirjeldab Laura. “Helpificu keskkond on imeline koht ja loodan südamest, et ka mina saan anda sellesse omapoolse panuse ja muuta kellegi päeva ilusamaks ja lõbusamaks. Ootan suure huviga meie koostööd. Paar ägedat ideed on juba pandud küpsema.”

Helpificu näol on tegemist veebipõhise tugikeskkonnaga, kus erivajadusega inimesed ja eakad saavad kokku nendega, kes soovivad abistada. Kontserdiga toetatakse Helpificu missiooni elluviimist, et erivajadusega inimesed ja eakad saaksid elada mõtestatud ja inimväärset elu: vabatahtlikku abi saab tellida toidukoti ja ravimite kojutoomiseks, arsti juurde või ametiasutusse minekuks, igapäevatoiminguteks ja majapidamistöödeks jne. Helpific soovib aktiveerida kogukondlikud ressursid, nagu töötud, noored, erivajadusega inimesed ise, lapsega kodus olevad vanemad, kutsudes neid abistama abivajajaid ja levitades mõtteviisi, et abistamine on popp ja abiküsimine ei ole tabu.

„Millegipärast on paljudel tunne, et peame ennast pidevalt tõestama, ise hakkama saama ja vastama oma tublidusega mingile kujuteldavale standardile, mille me loome oma peas. See on asi, millega ka mina palju võitlen,” lisab Laura.

Varasematel kuudel on Helpificu kuu sõpradeks olnud Alo Kõrve, Züleyxa Izmailova, Mari Jürjens ja Mihkel Tikerpalu.

Helpificu tegevuse toetuseks saab teha annetuse:

HELPIFIC MTÜ (Reg nr: 80380146)

Konto: EE102200221061303677

SWEDBANK, SWIFT code/BIC: HABAEE2X

Head Uudised GoodNews