1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Naerata Ometi valmistub juba jõuluaegseks heategevusprojektiks
Naerata Ometi valmistub juba jõuluaegseks heategevusprojektiks

Naerata Ometi valmistub juba jõuluaegseks heategevusprojektiks

MTÜ Naerata Ometi on alustamas heategevusprojekti „Jõulud haiglas“, mille raames jagatakse kingitusi haiglates ja lastekodudes viibivatele lastele üle Eesti. Juba kümnendat aastat korraldatava heategevuskampaaniaga oodatakse ühinema nii firmasid kui eraisikuid.

MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimehe Kuno Kompuse sõnul alustatakse tänavu kampaaniaga varem, sest soov on kingisaajate ringi laiendada ja viia jõulurõõmu lisaks haiglasolevatele lastele ka väikelastekodude kasvandikele. „Kümnenda juubeli puhul otsustasime oma tegevust laiendada. Selleks, et suuremat hulka lapsi jõulude ajal meeles pidada, tuleb meil aga rohkem raha koguda,“ sõnas Kompus.

Sarnaselt varasemate aastatega on jõuluprojekti raames kavas külastada haiglate lasteosakondasid kõikides maakondades üle Eesti ning viia kingitusi kokku 300–400 lapsele haiglates ning umbes 500 lapsele lastekodudes.

Lisaks kingituste jagamisele kaasatakse ka Eesti tuntud artiste, kes aitavad lastele korraldada meeldejääva päeva. Varasematel aastatel on „Jõulud haiglas“ projektiga liitunud näiteks Mikk Mäe, Gertu Pabbo, Aili Sture ja Renate Saluste.

Külaskäigud haiglate lasteosakondadesse ja lastekodudesse toimuvad vahetult enne jõule: 19.–22. detsembril.

MTÜ Naerata Ometi loodab koostöös heade toetajatega rõõmustada tänavu ligi tuhandet last, kes ei saa jõule pere keskel veeta. „Ootame kõiki, oma heategevusliku jõuluprojektiga ühinema – teeme koos midagi head ning muudame üheskoos laste jõulud ka sel aastal veidike rõõmsamaks,“ ütles Kompus. Neil, kes soovivad täita mõne lastekodulapse soovi, palutakse kirjutada meiliaadressil kuno@naerataometi.ee.

MTÜ Naerata Ometi tegutseb alates 2009. aastast ja abistab üle Eesti puuduses elavaid peresid, erivajadusega lapsi ja teisi, keda riik täna piisavalt ei toeta.

Jõulurõõmu haiglatesse ja lastekodudesse viimist on võimalik toetada rahaliselt:

1) Pangalingi kaudu MTÜ Naerata Ometi kodulehel

2) Pangaülekandega

Swedbank EE672200221046387155

SEB EE101010220101993019

LHV EE167700771002598797

Saaja: Naerata Ometi MTÜ

Selgitus: Jõulud haiglas

3) SMS-iga:

SMS numbrile 13013 märksõnaga Naerata joulud annetad 1,6 eurot

SMS numbrile 13017 märksõnaga Naerata joulud annetad 3,2 eurot

Head Uudised GoodNews