1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. NII ÄGE! Inspireerivad lood kuuest naisest, kes heategevusega aitavad ümbritsevat keskkonda
NII ÄGE! Inspireerivad lood kuuest naisest, kes heategevusega aitavad ümbritsevat keskkonda

NII ÄGE! Inspireerivad lood kuuest naisest, kes heategevusega aitavad ümbritsevat keskkonda

„Impact With Gal Gadot“ on lühidokumentaalsari, mis toob vaatajateni kuue naise lood, kellel on erakordne mõju neid ümbritsevale kogukonnale.

Kuigi nad elavad piirkondades, mida kimbutavad vägivald, vaesus, looduskatastroofid ja teised traumeerivad kogemused, julgevad need vaprad naised unistada, silma paista, sõna võtta ja juhtida. Nad on väga erineva taustaga, olles pärit Brasiiliast, Puerto Ricost ja Ameerikast, kuid neid kõiki ühendab missioon parandada neid ümbritsevate inimeste elusid.

Nende hulka kuulub näiteks 20-aastane uisutreener Kameryn, kes üritab trenniga süstida enesekindlust Detroiti noortesse. Californiast pärit Kelsey lõi pärast kaksikõe kaotamist terapeudilise surfiprogrammi traumatiseeritud naistele. 19-aastane Arianna võitleb pärast 2017. aasta orkaani Maria ja valitsuse abi puudumist ligipääsu eest puhtale veele.

Sarja produtsent ja saatejuht on Hollywoodi superstaar, Iisraeli juurtega näitlejanna, modell ja endine kaitseväelane Gal Gadot, keda tuntakse eelkõige superkangelasena filmist „Wonder Woman“.

Dokumentaalsari „Impact With Gal Gadot“ esilinastub kanalil National Geographic pühapäeval, 11. juulil. Satelliitteleteenuse Home 3 kliendid näevad seda algusega kell 21.

Head Uudised GoodNews