1. Avaleht
  2. Heategu
  3. NOBEDAD NÄPUD I Kooliõdede virtuaalne heategevuslik jõululaat ootab annetajaid
NOBEDAD NÄPUD I Kooliõdede virtuaalne heategevuslik jõululaat ootab annetajaid

NOBEDAD NÄPUD I Kooliõdede virtuaalne heategevuslik jõululaat ootab annetajaid

Tallinna kooliõed avasid virtuaalse käsitöölaada, kus on välja pandud kooliõdede enda käsitöö ja looming. Heategevusliku käsitöölaada tulud annetavad kooliõed Tallinna Lastehaigla toetusfondile.

Tallinna Koolitervishoiu juhi Kädi Lepa sõnul töötavad kooliõed igapäevaselt otseselt laste heaks ja nüüd, kus koolilapsed siirduvad talvepuhkusele, otsustasid kooliõed aidata abivajajaid lapsi kaudsel viisil. “Heategevusliku jõulumüügi idee sündis kooliõdede enda initsiatiivil, kuna kooliõdede seas on väga palju osavate ja nobedate näppudega loomingulisi naisi. Kooliõed tõid südamega tehtud käsitöö ja loomingu heategevuslikule laadale, et sellest saadava tuluga toetada Tallinna Lastehaigla toetusfondi,” rääkis Lepp.

Heategevuslikul laadal osalemiseks tuleb minna Facebooki-lehele “Koolilapse tervis” ja märkida oma ostusoov pildi juures kommentaaridesse. Annetamiseks ja kingi soetamiseks palutakse teha ülekanne SA Tallinna Lastehaigla Toetusfondile EE481010220026847017, märkides selgituseks „kooliõde“. Laat on avatud 16. jaanuarini 2021 või kuniks esemeid jätkub.

Head Uudised GoodNews