1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Nordecon toetab järgmisel kolmel aastal Tartu võrkpalliklubi SK Duo
Nordecon toetab järgmisel kolmel aastal Tartu võrkpalliklubi SK Duo

Nordecon toetab järgmisel kolmel aastal Tartu võrkpalliklubi SK Duo

Nordecon toetab järgmisel kolmel aastal Tartu võrkpalliklubi SK DuoNordecon toetab Tartu võrkpalliklubi SK Duo järgmisel kolmel aastal kokku 45 000 euroga, et aidata arendada sporditegevust ülikoolilinnas ning populariseerida võrkpalli nii tervise- kui võistlusspordina.

Koostöölepingu kohaselt toetab Nordecon AS MTÜ-d Spordiklubi Duo võrkpallihooaegadel 2014, 2015 ja 2016 vastavalt 14 000, 15 000 ja 16 000 euroga.

„Ehitajad ja võrkpallurid tegutsevad ju väga sarnastes oludes piiratud platsil, kus tähtis on meeskonnatunne, tõhus planeerimine, tugev närv ja kiiret reageerimist nõudvad muutuvad olukorrad. Alati on rõõm näha, kui keegi tegutseb sama hingestatult kui sina ning Duo spordiklubi tegevus läbi aastate on tõestanud, et suudetakse kasvatada nii inimlikke põhiväärtusi töös lastega, kui pakkuda ülevaid emotsioone tipp-spordis,“ tõdes Nordecon ASi juhatuse esimees Jaano Vink.

„Tartu võrkpalli on Nordecon toetanud tänaseks juba kuus aastat ning meil on hea meel seda teha ka järgneval kolmel aastal,“ lisas Vink.

MTÜ Spordiklubi Duo president Raivo Simson lausus, et spordiklubid ilma toetajate ja vastava ala entusiastideta eksisteerida ei saaks ning iga säärane pikaajaline leping loob kindlustunde ka tuleviku suhtes.

„Tänu toetajatele on SK Duo kõvasti kanda kinnitanud kohalikul võrkpallimaastikul – meie esindusmeeskond juhib praegu Eesti-Läti ühisliigat ning eri vanuseklasside võrkpallipoisid on edukalt esinenud viimastel aastatel meistri- ja karikavõistlustel. Sel hooajal lisasime noortest koosneva võistkonna Eesti esiliigasse, et viimane vaheetapp noore arengus tippvõrkpalluriks saaks täidetud,” rääkis Simson.

SK Duo (www.skduo.ee) esindusmeeskond kannab BIGBANK Tartu nime, varem mängiti Tartu Pere Leib nime all. 2005. aastast tegeleb SK Duo noorvõrkpallurite treenimisega. Tänasel päeval võtavad treeningutest osa 100 poissi ja 50 tüdrukut, kes osalevad kõigis vanuserühmades Eesti Võrkpalli Liidu poolt korraldatavatel noorte tiitlivõistlustel. Klubis töötab 5 võrkpallitreenerit. SK Duo kõige kuulsamad kasvandikud on Oliver Venno ja Kristo Kollo.

Head Uudised GoodNews