1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ON INGLITE AEG! On aeg märgata ja on aeg aidata
ON INGLITE AEG! On aeg märgata ja on aeg aidata

ON INGLITE AEG! On aeg märgata ja on aeg aidata

ingliteaegEsmaspäeval jõuab TV3 ekraanile järjekordselt suur heategevuslik laulusaade „Inglite aeg“, milles igaühel meist on võimalik abistada Eesti inimesi ja peresid, kelle eluteele on saatus veeretanud ootamatult raskeid katsumusi. Toetussumma ei kao mitte bürokraatlikku koridori, vaid laekub otse kõigi abivajajate kontodele.

Pisike Rett sündroomi käes vaevlev  Elly vajab kodust kõnnirobotit, et tema areng lootusetult ei peatuks. Üksi kuut last kasvatav Alar vajab abi viletsas seisukorras kodu remondiks, et vihm ei sajaks läbi katuse ja tuul ei puhuks läbi seinte. Helitus maailmas elaval vahval väikesel Sanderil on lootust saada kuuljaks, kuid tema vanemad vajavad abi  keerulise ajutüve operatsioonijärgseks pikaajaliseks taastusraviks Itaalias. Üksikema Sille ja raskest õnnetusest toibuv 14-aastane Karel unistavad ratastooli trepironijast, mis oluliselt lihtsustaks nende igapäevast elu. Ning vanemateta jäänud keskkooli lõpetav Risto vajab tuge iseseisva elu alustamiseks.

Abivajajate toetuseks laulavad eestlaste lemmiklaule Koit Toome, Liisi Koikson, Ott Lepland, Kaire Vilgats ja tänavuse näosaate absoluutsed tähed Juss Haasma, Saara Kadak, Rolf Roosalu ja Lenna Kuurmaa. Saatejuht Keili Sükijainen.

Suurimad tänud EMTle ja Elionile heategevusliinide avamise ning vahendustasust loobumise eest, lisaks tänud ka Elisa ja Tele2 operaatoritele, kes samuti vahendustasust loobusid.

Igaüks meist saab „Inglite ajas“ esinevaid abivajajaid aidata, helistades numbritel:
900 7301 – 5 €
900 7302 – 10 €
900 7303 – 25 €

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=687030″]

Head Uudised GoodNews