1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Poliitikud teevad head! Keskerakond jagas jõulude ajal töötavatele inimestele 400 kringlit
Poliitikud teevad head! Keskerakond jagas jõulude ajal töötavatele inimestele 400 kringlit

Poliitikud teevad head! Keskerakond jagas jõulude ajal töötavatele inimestele 400 kringlit

23. ja 24. detsembril viisid Keskerakonna esindajad üle Eesti haiglatesse, päästekomandodesse, politseijaoskondadesse ja mujalegi ligi 400 kringlit, et tänada neid inimesi, kes töötavad pühade ajal.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas ütles, et jõulud on eelkõige aeg, mil olla koos pere ja lähedastega, kuid kõigil sellist võimalust paraku pole. Ta sõnas, et Eestis on tuhandeid inimesi, kes on jõulupühade ajal tööl, seistes muu hulgas meie turvalisuse ja tervise eest. „Kringlite jagamisega soovisime omalt poolt tunnustada ja tänada neid inimesi, kes ei saa olla oma perega jõululaua taga. Pühade veetmise asemel töötamine on nende inimeste poolt väga suur ja oluline kingitus meile kõigile. Loodan siiralt, et kõigi tööl olevate inimeste panust hinnatakse ja ka meie väikene kingitus tõi veidi rõõmu nendesse päevadesse,“ ütles Ratas.

Keskerakonna esimees tõi välja, et erakonna liikmed jagasid üle Eesti ligi 400 kringlit ning need viidi nii päästekomandodesse, häirekeskusesse, EMOdesse, kiirabidesse, aga ka pansionaatidesse ja hooldekodudesse, et seal töötavaid inimesi tänada.

Ratas kutsus üles pühasid ja vana aasta lõppu veetma turvaliselt ja arvestama nii enda kui ka teiste inimeste heaoluga. “Minu suur soov on, et tänavused jõulupühad ja aastavahetus tuleksid meie päästjatele, politseinikele, arstidele-õdedele ning kogu Eestile ajaloo kõige rahulikumad,“ rõhutas ta. Peaminister märkis, et kahjuks on paljude õnnetuste, tülide ja perevägivalla üheks peamiseks põhjuseks jätkuvalt liigne alkoholi tarbimine ning ta avaldas lootust, et inimesed käituvad pühade ajal vastutustundlikult ja hoiavad iseennast ning üksteist.

VAATA GALERIID!

« kohta 3 »
Head Uudised GoodNews