1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Rimi jagab jalgpalli suvelaagrite lastele stipendiume
Rimi jagab jalgpalli suvelaagrite lastele stipendiume

Rimi jagab jalgpalli suvelaagrite lastele stipendiume

Rimi jagab jalgpalli suvelaagrite lastele stipendiumeEesti Jalgpalli Liit ja Rimi sõlmisid viieks aastaks koostöölepingu, mille järgi toetab Rimi laste suvelaagreid ning annab noortele jalgpalliga tegelemiseks välja stipendiume.

„Rimi on laste jalgpalliharrastust toetanud juba kolm aastat varustades suvelaagreid puuviljadega, mis tagavad lastele tervislikud vahepalad laagri jooksul. Nüüd veelgi toekama viieaastase koostöölepingu sõlmimine on selle igati loogiline jätk,“ kommenteeris Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.

Lepingu järgi paneb Rimi on õla alla selleaastaste suviste laste jalgpallilaagritele korraldamisele, kus eelmisel hooajal osales enam kui 1200 last ning annab noortele harrastajatele välja ka stipendiumid. „Jalgpall on noorte seas väga populaarne, kuid meie soov on harrastajate arvu veelgi suurendada – loodame, et uue toetaja lisandumisega ja Rimi stipendiumite väljaandmisega õnnestub meil sellele kaasa aidata,“ ütles Rei.

Rimi Eesti juhi Anders Lorentzsoni sõnul on sport ja tervislikud eluviisid jaeketi jaoks tähtsad väärtused. Ta tõdes, et tarbijad langetavad enamuse oma ostuotsustest poekeskkonnas ja seega on iga jaeketi ülesanne tutvustada tarbijatele tervislikke valikud, seda nii kaupluses kui ka väljaspool.

„Rimi alustas eelmisel aastal ellu terviseprogrammiga „Sinu tervise heaks“, ning laste ja noorte ärgitamine senisest enam spordiga tegelema on osa sellest. Suvel annab Rimi koos Eesti Jalgpalli Liiduga välja stipendiumid kuuele noorele jalgpallisõbrale, kes soovivad oma mänguoskust järgneva hooaja jooksul arendada ja lihvida,“ lisas Lorentzson. „Stipendiumi saanud noorte eest tasub terve järgmise hooaja vältel jalkatrenni eest Rimi.“

Suvel välja antavatele Rimi stipendiumitele saavad kandideerida lapsed, kes osalevad selle aasta juulis ja augustis suvelaaagrites üle Eesti ning oma stipendiumisoovist teada annavad. Stipendiumisaajad selguvad vastavalt laagri lõpus juunis ning augustis.

Head Uudised GoodNews