1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Saagu Valgus keskus Raplas ootab jõulukinke lastele!
Saagu Valgus keskus Raplas ootab jõulukinke lastele!

Saagu Valgus keskus Raplas ootab jõulukinke lastele!

TÄHTIS TEADAANNE! Kuni 20. detsembrini toimub Raplas, Mahlamäe 10 asuvas Saagu Valgus keskuses vaesuses elavate laste toetuseks jõulukingituste kogumine.

Igaüks, kes soovib kaasa aidata, on oodatud osa võtma. Kingitusi kogutakse igas vanuses lastele kuni 18 eluaastani ning kingitused ei tohiks olla eelnevalt kasutatud! Soovitav valik: pildi- ja värviraamatud väikelastele, muinasjuturaamatud, tähtede ja numbrite õppimise mängud ning loomulikult igasugused lauamängud (male, kabe, doomino, täringumängud jne), värvipliitasid, kindad-sallid-mütsid-sokid jms.

Head sõbrad! GoodNews kutsub kõiki üles tegema annetusi toimetulekutoetuse saajate perede laste toetuseks!

“On ülioluline, et igal lapsel oleks võimalus leida üles oma andekus ning saada juhendust ja õpet oma oskuste ja teadmiste väljaarendamiseks. Juba 1€ annetamine muudab nende laste elu helgemaks ja sisukamaks,” sõnas Siiri Sisask, kes on  üks heategevuskampaania eestvedajatest.

Avatud on kaks sihtotstarbelist arvet:
Saagu Valgus MTÜ, SEB a/a 102 201 936 752 22 palume märkida selgituse lahtrisse „Toetus lastele“ ning palume lisada, kui ei ole soovi oma annetust avalikustada meie loodaval kodulehel sõnaga „Ei“, näit. „Toetus lastele. Ei.“. Kui plaanite teha annetuse välismaalt, arve IBAN kood on: EE621010220193675222 ning BIC kood: EEUHEE2X

Sellele arvele annetades toetatakse konkreetselt laste osavõtte huviharidusest, kooliekskursioonidest, sporditrennidest, vajadusel tasutakse ka spetsiaalsed tarvikud ühe või teise tegevuse tarvis (nt tennise trennist osalemiseks on tarvis reketeid või siis kitarrikoolis osalemiseks kitarrikeeli jne. Sellistel puhkudel tasume arve, mille on konkreetse lapsega seoses meile esitanud spordiasutus või huvikool.)

NÜÜD ON HUVIHARIDUSE TOETAMISE JAOKS AVATUD UUS SIHTOTSTARBELINE KONTO KA SWEDBANK PANGAS: MTÜ Saagu Valgus, arve nr: 221055106039, palutakse samuti märkida selgitusse, kui ei soovita avalikustamist!

MTÜ Saagu Valgus, SEB a/a 102 201 936 762 21, palutakse märkida selgituse lahtrisse „Toetus tegevusele“ ning samuti palutakse lisada, kui ei ole soovi oma annetust avalikustada  meie kodulehel sõnaga  „Ei“, näit. „Toetus tegevusele. Ei“. Välismaalt ülekannet tehes on selle arve IBAN kood: EE551010220193676221 ning BIC kood: EEUHEE2X

Sellele arvele annetades toetate järgmisi fondi ettevõtmisi:

Huviharidus ja ringitöö – ostame sisse erinevaid koolitusprogramme, millest alla vaesuspiiri elavatele inimestele osavõtt on tasuta.  Siia kuuluvad ka kohtumised oma ala spetsialistidega. Samuti kuuluvad siia ka organiseeritud väljasõidud peredele jms.

Annetada on võimalik ka fondi tegutsemise toetuseks, annetusi kasutatakse tegutsemiskulude katmiseks: MTÜ Saagu Valgus A/a: SEB 102 200 122 830 12

BIC: EEUHEE2X, IBAN: EE771010220012283012

NB! Kõik toetajad, kes abi annavad, hakkavad olema avalikustatud MTÜ Saagu Valgus kodulehel, kui annetuse tegemisel ei ole avaldatud soovi mitte avalikustada.

Lisainfo: www.saaguvalgus.ee

Head Uudised GoodNews