1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Saaremaa koolitüdruku kunstitöö esindab Eestit rahvusvahelisel rahuplakatitekonkursil!
Saaremaa koolitüdruku kunstitöö esindab Eestit rahvusvahelisel rahuplakatitekonkursil!

Saaremaa koolitüdruku kunstitöö esindab Eestit rahvusvahelisel rahuplakatitekonkursil!

Üle-eestilise Lions klubide korraldatud rahuplakatitekonkursi võitis Saaremaalt pärit Eudora Kask, kelle võidutöö esindab Eestit tuleva aasta rahvusvahelisel rahuplakatitekonkursil Ameerikas.

Saaremaa ühisgümnaasiumi 5. a klassis õppiva Eudora Kase töö saatis üle-eestilisele konkursile osalema Kuressaare Lions Klubi. Konkursi tänavuaastane teema on “Peace Through Service” ehk “Rahu nimel”.

„Sel aastal kohalikul konkursil väga palju osalejaid ei olnud, aga tulemus on see-eest hea. Tähtis pole kvantiteet, vaid kvaliteet,“ rääkis Kuressaare Lions klubi president Taavi Rauniste. „Oleme konkursile juba viimased 10 aastat oma piirkonna noorte töid saatnud, kuid nii head tulemust pole meie klubi veel saavutanud. Suur tänu kõigile osalejatele ja juhendajatele!“

Lions klubid on üle maailma kohalikes koolides rahuplakatitekonkurssi korraldanud juba 1988. aastast alates. Võistlus annab 11-13-aastastele noortele võimaluse väljendada oma nägemust rahust ning inspireerida maailma oma kunsti ja loovuse kaudu. Rahvusvaheline žürii kuulutab võitja välja 2021. aasta veebruaris.

Head Uudised GoodNews