1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Stig Rästa sai SOS Lasteküla hea tahte saadikuks
Stig Rästa sai SOS Lasteküla hea tahte saadikuks

Stig Rästa sai SOS Lasteküla hea tahte saadikuks

SOS Lasteküla Eesti Ühingu tegevjuht Margus Oro nimetas hea tahte saadikuks laulja, laulukirjutaja, kitarristi ja produtsendi Stig Rästa.

„Noore isana tunnetab ta väga selgelt, et laste kasvatamine nõuab järjepidevust, suurt armastust ja palju aega. Kuid just seda ei ole meie hoolde antud lastele jagatud. Nüüd töötame Stigiga, et kõik Eestimaa lapsed saaksid kasvada armastavas peres ja ma usun, et ühe nii loova mehe roll sellel teekonnal saab olema suur,“ ütles Oro.

Saadiku tiitli võttis Stig vastu eile õhtul SOS Lasteküla traditsioonilisel tänuõhtul, kus tehti suur kummardus lasteküla toetajatele.

„Olen elus jõudnud etappi, kus tunnen vajadust ühiskonnale midagi tagasi anda. Olen olnud seotud väga paljude erinevate heategevuslike liikumistega, aga miskipärast on just SOS Lasteküla saanud minu jaoks väga südamelähedaseks. Näen siin enda jaoks suurt väljakutset vanemlike hooleta laste hääle kuuldavamaks tegemisel Eesti ühiskonnas,“ avas Stig otsuse tagamaid.

Stig Rästa on SOS Lastekülaga seotud juba mõnda aega. Eelmisel aastal esines ta lasteküla tänuõhtul, suvel aga andis südantsoojendava kontserdi Põltsamaa lasteküla kodukohvikute päeval ühe armsa pere koduhoovis.

SOS Lasteküla hea tahte saadiku tiitlit on kandnud Kristina Šmigun-Vähi, Raio Piiroja, Nele-Liis Vaiksoo ja Heinz Valk. Hetkel täidab hea tahte saadiku ülesandeid ka Ragnar Klavan.

SOS Lasteküla tegutseb viies lastekülas üle Eesti. Lisaks kasvatavad 10 peret vanemliku hooleta lapsi isiklikes kodudes. Juba 11 aastat aitab SOS Lasteküla ennetustööna raskustes peredel bioloogiliste lastega kokku jääda. Programmist on abi saanud 1100 last.

Head Uudised GoodNews