1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. SUURIM TÄNU ON LAPSE NAERATUS I Inglipuu aitab täita laste jõulusoove
SUURIM TÄNU ON LAPSE NAERATUS I Inglipuu aitab täita laste jõulusoove

SUURIM TÄNU ON LAPSE NAERATUS I Inglipuu aitab täita laste jõulusoove

Täna algab Maxima poolt ellu kutsutud heategevuslik kingikampaania „Inglipuu“, mis aitab täita tuhandete laste salajased jõulusoovid. Kristiine linnaosas ootab Inglipuu kingitust 33 last.

Sel aastal kogus kaubanduskett Maxima koostöös sotsiaal- ja lastekaitsetöötajatega ning Eesti Lasterikaste Perede Liiduga kokku nende ligi 2000 lapse jõulusoovid, kelle perel puuduvad tänavu võimalused lapsele soovitud kingituse tegemiseks. Inglipuud, millel ripuvad laste jõuluunistused, asuvad 45 Maxima kaupluses üle Eesti. Iga eestimaalane saab hakata ingliks, tehes Inglipuul olevale lapsele soovitud kingituse ajavahemikus 23. november – 8. detsember.

Kristiine linnaosa osaleb heategevuskampaanias juba kolmandat korda. Inglipuud Kristiine laste jõulusoovidega saab leida üles Mustamäel Tammsaare tee 133 asuvas Maxima kaupluses. “Meil on väga hea meel, et Maxima otsustas ka sellel aastal kaasata projekti Kristiine linnaosa vähekindlustatud lapsed. Meie sotsiaaltöötajad kogusid laste jõulusoovid kokku ja nüüd saab igaüks meist neid täita,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe. “Oleme tänulikud kõigile, kes soovib vähekindlustatud perede lastele jõulukingituse osta! Meie, Kristiine Linnaosa Valitsuse suur jõulusoov on, et ükski laps ei peaks tulevikus puudust kannatama, ja et kõikidel lastel oleks õnnelik lapsepõlv,” lisas Riibe.

Sel aastal soovisid väiksemad lapsed legosid, puzzlesid, nukke ja puldiautosid. Suuremad aga soovivad kosmeetikat ja näohooldustooteid, kuid päris palju on neid, kes ootavad lihtsalt üllatust. Kui eelmistel aastatel on täidetud 23-27 lapse kingisoovid, siis sellel aastal rekordiliselt 33 lapse.

Just sellistes olukordades ongi kaasinimestest hoolivad kampaaniad tänuväärt abimeheks, võimaldades igaühel panustada ka nende laste pühadesse, kel muidu jõulukingid saamata jääksid. Kingikampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses Inglipuult lapse nimi, kelle jõuluunistust tahad täita ja osta talle kingitus. Kingituse saab jätta pakkimata kujul kas poe infoletti või kassasse, kust Maxima toimetab selle juba lapseni.

Märkame ning täidame laste soovid Inglipuul! Suurim tänu on lapse naeratus. Ja uskuge – kõik hea tuleb ringiga tagasi.

  • Inglipuude täpsed asukohad on leitavad veebilehel Maxima.ee!
Head Uudised GoodNews