1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Tallinna linn ja Uisupark teevad kingituse pealinna tervishoiutöötajatele
Tallinna linn ja Uisupark teevad kingituse pealinna tervishoiutöötajatele

Tallinna linn ja Uisupark teevad kingituse pealinna tervishoiutöötajatele

Tallinna linn ja Uisupark kingivad pealinna tervishoiutöötajatele ühtekokku 5000 ühekordset pääset vabalt valitud Uisupargi hallatavale liuväljakule Tallinnas.

Abilinnapea Betina Beškina sõnul soovib linn ühes koostööpartneriga tänada ja tunnustada Tallinna tervishoiutöötajaid pingutuste eest, mida nad meie heaks iga päev teevad. „Tänu tervishoiutöötajatele, õdedele ja vaktsineerimist toetavatele partneritele oleme jõudnud tänasesse päeva ja jätame ühe järjekordse keerulise aasta selja taha,“ sõnas Beškina. „Aga selleks, et minna uuele aastale ja uutele katsumustele vastu, tuleb võtta aega ka iseendale ja seda vajavad meie eesliinitöötajad väga. Selleks kingime neile hetke ja võimaluse nautida värskes õhus liikumist, et tõsta tuju ja kosutada ka oma tervist.“

Uisupargi pääsmed jõuavad tervishoiutöötajatele haiglate ja kliinikute kaudu. Pääsmed jagatakse Ida-Tallinna Keskhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Tallinna Lastehaigla, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Tallinna Kiirabi, Iru Hooldekodu, Tallinna Perearstikeskuse, Tallinna Koolitervishoiu, Confido Meditsiinikeskuse, Medicumi, Eldredi ja teiste Tallinnas vaktsineerimist läbi viinud tervishoiuteenuse osutajate töötajatele.

“Meil on suur au ja tänulikkus sellises kingituses koostöös oma pikaajalise partneri Tallinna linnaga andjapoolel osaleda. See on imepisike pingutus meie poolt võrreldes sellega, mida on pidanud kogema meie tervishoiutöötajad kogu pandeemia vältel,“ ütles Uisuparke haldava HK Halli juhatuse esimees Fred Randver. „Loodetavasti aitab uisutamine värskes õhus tuua meie tervishoiutöötajate igapäevarutiini vaheldust, rõõmu ja jõudu, et edasi minna.”

Tervishoiutöötajad saavad valida, kas kasutavad pääset Vanalinna (Harju tn), Lasnamäe (Tondiraba pargis), Mustamäe (Vilde tee 69) või Nõmme (Raudtee 73) uisupargis. Kingitud külastajakaart sisaldab ka tasuta uisukasutust. Pääse kehtib 2021/2022 hooajal.

Head Uudised GoodNews