1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna anti üle veteranide heategevuskampaania abiga ostetud kõnniabiseade
Täna anti üle veteranide heategevuskampaania abiga ostetud kõnniabiseade

Täna anti üle veteranide heategevuskampaania abiga ostetud kõnniabiseade

Täna anti üle veteranide heategevuskampaania abiga ostetud kõnniabiseadeEesti Vigastatud Võitlejate Ühing andis täna Ida-Tallinna Keskhaigla Taastusravikliinikule üle kõnniabiseadme, mis osteti esmakordse veteranide heategevuskampaania “Anname au!” annetuste eest. Üle ootuste edukas kampaania kogus sinilille märkide müügi ja teiste toetustega ligi 68 000 eurot vigastatud veteranidele ja teistele kliiniku patsientidele vajaliku taastusraviseadme ostuks.

”Elu on näidanud, et koostööst saavad alguse head mõtted ning teostuvad parimad lahendused. Kõnniabiseade ja teised annetuste eest soetatud vahendid aitavad kaasa patsientide elukvaliteedi parandamisele ning kiiremale taastumisele. Oleme tänulikud Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu algatusele,” ütles Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees dr Ralf
Allikvee.

Ralf Allikvee tänas haigla nimel nii kampaania eestvedajaks olnud veteranide ühingut kui ka kampaania suurima üksikannetuse teinud Selveri jaeketti, kes panustas kampaania õnnestumisse 7000 euro suuruse annetusega.

“Kõnniabiseadme jõudmisega kliinikusse sai meie esmakordne kampaania väärika punkti. Täname kõiki toetajaid ja loodame, et tänavune edu innustab järgmisel aastal veel enam inimesi kaasa lööma,” ütles üritusel Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingu esindajana nooremveebel Rasmus Penno.

Veteranipäeva tähistamisega seotud kampaania kutsus kandma veteranide toetuseks sinilille märki ja tegema annetuse vigastatud veteranidele vajaliku taastusraviseadme soetuseks. Kampaania edukas tulemus tuli ligi 34 000 sinilille märgi müügitulust ja teistest annetustest.

Kampaania eestvedaja on veteranide asutatud mittetulundusorganisatsioon Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing, kes korraldab heategevusprojekte, võtab vastu annetusi ning kasutab rahalisi vahendeid veteranide toetuseks.

Rohkem informatsiooni leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews