1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Täna avab SOS Lasteküla jõulukaartide näitusega jõuluhooaja
Täna avab SOS Lasteküla jõulukaartide näitusega jõuluhooaja

Täna avab SOS Lasteküla jõulukaartide näitusega jõuluhooaja

Täna avab SOS Lasteküla jõulukaartide näitusega jõuluhooajaTäna avatakse SOS Lasteküla näitus „Jõulukaart läbi 20 aasta“ Radisson Blu Sky hotelli Madissoni Grill & Baaris, millega avatakse SOS Lasteküla ametlik jõuluhooaeg. Näitus avatakse kell 15.

Aastate jooksul on lapsed jäädvustanud oma jõulumõtteid rohkem kui 80 erinevale kaardile. „Jõulukaartide müük on olnud SOS Lastekülale alati väga oluline, sest nii saame headele annetajatele ja toetajatele midagi ilusat tagasi kinkida,“ põhjendab SOS Lasteküla fundraisingu osakonna juht Kadi Sumberg näituse tähtsust. „Lastele meeldib väga joonistada. Samuti on neil rõõm näha, et nende loomingust sünnib midagi ilusat ja et nad saavad kõiki toetajaid ja heategijaid läbi oma joonistuste tänada.“

Näituse avaüritus on heaks võimaluseks meenutada üheskoos SOS pereemade- ja vanematega SOS Lasteküla tegutsemise algusaastaid. „Järgmisel aastal on SOS Lastekülal oluline 20-aastane juubel. Näitusel näeb kaarte, mis on sepitsetud pea 20 aastat tagasi. Kaartide autorid on juba suureks sirgunud, kuid nende kujundatud kaartidel saadetakse tänaseni jõulusoove,“ räägib Sumberg .

Heategevuslike jõulu- ja e-kaartidega saad tutvuda SOS Lasteküla e-poes www.sos-lastekyla.ee/joulukaardid. Kaartide müügist kogutud raha läheb laste kasvatamise toetamiseks.

Aita sinagi SOS Lastekülal koguda jõudu, et uuel aastal tuua naeratust veelgi rohkemate laste nägudele.
Näitus on avatud detsembri lõpuni.

Head Uudised GoodNews