1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Tänu annetustele on vereülekande koolituste treeningseadmed Ukraina sõdurite jaoks tellitud
Tänu annetustele on vereülekande koolituste treeningseadmed Ukraina sõdurite jaoks tellitud

Tänu annetustele on vereülekande koolituste treeningseadmed Ukraina sõdurite jaoks tellitud

Tänu kampaania “Iga veretilk loeb” raames kogutud annetustele ja tulumaksudeklaratsiooni tagastuste annetamisele on MTÜ Slava Ukraini tänaseks tellinud peaaegu kõik vajalikud vereülekande koolituste treeningseadmed. Iga järgnev annetustest laekuv euro läheb juba otse Ukraina üksuste toetamiseks, et osta vereülekande seadmed Ukraina sõduritele.

Iga järgnev annetustest laekuv euro läheb juba otse Ukraina üksuste toetamiseks, et osta vereülekande seadmed Ukraina sõduritele.

„See on tähelepanuväärne verstapost meie ühises püüdluses pakkuda elupäästvat abi neile, kes seisavad meie kõigi vabaduse eest,“ ütles MTÜ Slava Ukraini tegevjuht Anu Viltrop. „Oleme sügavalt tänulikud kõikidele annetajatele, kelle toetus aitab sõduritel saada parimat võimalikku ravi lahinguväljal. Iga järgmine annetus võimaldab meil osta vereülekande korraldamiseks vajalikke seadmeid juba otse üksustele.“

See on tähelepanuväärne verstapost meie ühises püüdluses pakkuda elupäästvat abi neile, kes seisavad meie kõigi vabaduse eest.

MTÜ Slava Ukraini on tänaseks kampaaniaga “Iga veretilk loeb” kogunud üle 16 000 euro, millest suur osa on juba kasutatud treeningseadmete hankimiseks. Ülejäänud vahendid suunatakse otse Ukraina sõdurite vereülekande seadmete ostmiseks, et parandada esmaabi andmist ja päästa rohkem elusid rinde tingimustes.

Ülejäänud vahendid suunatakse otse Ukraina sõdurite vereülekande seadmete ostmiseks, et parandada esmaabi andmist ja päästa rohkem elusid rinde tingimustes.

Kõik, kes soovivad toetada Ukraina sõdurite vereülekande seadmete soetamist, on oodatud tegema annetusi MTÜ Slava Ukraini kodulehel.

Iga panus, suur või väike, aitab tuua lootust neile, kes võitlevad meie kõigi vabaduse eest.

Head Uudised GoodNews