1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. Tartu Kaubamaja kauplustes algas liigesehaigete laste toetuseks helkurikampaania
Tartu Kaubamaja kauplustes algas liigesehaigete laste toetuseks helkurikampaania

Tartu Kaubamaja kauplustes algas liigesehaigete laste toetuseks helkurikampaania

Alates 4. septembrist kuni tarkusekuu lõpuni müüakse kõikides Tartu Kaubamaja keskuse kauplustes kampaania “Silmapaistev heategu” raames helkureid, millest saadud tulu annetatakse Tartumaa liigesehaigetele lastele ravivesivõimlemise toetuseks.

Tartu Kaubamaja keskuse kauplused ja TÜ Kliinikumi Lastefond tähistavad sel sügisel juba kuuendat edukat koostööaastat. Tartu Kaubamaja turundusjuhi Piret Kulli sõnul on nad igal aastal koos Lastefondiga võtnud eesmärgiks toetada üht kindlat gruppi abivajajaid. “Sel aastal on meie eesmärk võimaldada Tartumaa liigesehaigetele lastele vajalikus koguses ravivesivõimlemise tunde terveks aastaks,” sõnas ta.

Heategevuslik helkur aitab teha head

Selleks, et teha üks silmapaistev heategu liigesehaigete laste heaks, on Tartu Kaubamaja kauplustest võimalik terve septembrikuu jooksul soetada silmakujulisi helkureid, mis tulevad neljas erinevas värvitoonis. Ühe helkuri hind on 1,5 eurot, millest 1 euro läheb otse abivajajateni. Lisaks on võimalik kampaaniahelkureid soetada Lastefondi heategevustoodete e-poest ning üritustelt, kus on esindatud Lastefondi vabatahtlikud.

Ühine helkurikampaania toimub esmakordselt 

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar nentis, et tal on siiralt hea meel Kaubamajaga toiminud pikaajalise koostöö üle. “Ühine helkurikampaania on meil aga esmakordne ning see on suurepärane, et kampaania toimub just enne sügist pimedat perioodi, mil helkuri soetamine on inimestele vajalik,” tõi ta välja. “Tarviliku toote soetamise sidumine heategevusega suurendab positiivset mõju veelgi enam.”

Koos on kergem aidata 

Ka tänavu jätkab Lastefond 11 aastat tagasi alguse saanud projektiga, mille raames võimaldab Tartumaa liigesepõletikuga lastele ravivesivõimlemist. Regulaarne ravivõimlemine on liigesepõletikuga lastele hea võimalus saada füüsilist koormust ning vesivõimlemise tunnid aitavad vähendada lastel haigusest tingitud ja vähesest kehalisest aktiivsusest tulenevaid tõsiseid terviseprobleeme.

Ravivesivõimlemise programmis osaleb ligikaudu 30 last vanuses 3–18 aastat ning läbi aegade on treeningutel olnud erinevaid juhendajaid.

Head Uudised GoodNews