1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Tartu Kunstimuuseum sai täna 81-aastaseks ja teeb kingituse Eesti tervishoiutöötajatele!
Tartu Kunstimuuseum sai täna 81-aastaseks ja teeb kingituse Eesti tervishoiutöötajatele!

Tartu Kunstimuuseum sai täna 81-aastaseks ja teeb kingituse Eesti tervishoiutöötajatele!

Tartu Kunstimuuseum kingib 81. sünnipäeval Tartu Ülikooli Kliinikumile 81 tahvlit šokolaadi.

Veel paar aastat tagasi tähistas muuseum sünnipäevi 17. novembril suurejooneliste ürituste ja kogunemistega. Sel aastal tähistab muuseum oma tähtsat päeva sellegipoolest, aga pisut teisiti kui varem. Muuseum toetab tublisid arste ja õdesid Tartu Ülikooli Kliinikumis. Ühtlasi on oodatud 17. novembrist aasta lõpuni muuseumisse tasuta külla kõik Eesti tervishoiuasutuste töötajad.

“Meile on oluline, et Eesti kultuur ja kunst saaksid õitseda ning inimestel oleks võimalik külastada kunstinäitusi ja üritusi nii meie muuseumis kui ka mujal. Ent COVID-19 on teiste valdkondade kõrval oluliselt halvanud ka kultuurisektorit. Selle nimel, et COVID-19-st võitu saada, teevad arstid ja õed iga päev ennastsalgavalt tööd pandeemia eesliinil. Oleme neile väga tänulikud!” teatas muuseum.

Eesti tervishoiuasutuste töötajad saavad tasuta sisse COVID-19 vaktsineerimispassi ja töötõendi ettenäitamisel koos isikut tõendava dokumendiga. Soetada saab nii terve maja üksik- kui ka perepileti.

Tartu Kunstimuuseumi sünnipäeval 17. novembril on sissepääs näitustele kogu päeva jooksul tasuta kõikidele külastajatele. Lisaks on muuseumipoes 17. novembril sünnipäeva puhul soodustus kogu kaubale -30%. Muuseum on avatud tavapärasel ajal kella 11–18, kuid palub külastajatel pidada silmas koroonaohu tõttu kehtivaid piiranguid ja sissepääsureegleid.

Head Uudised GoodNews