1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Teistele andes teed kingituse endale! Aitame abivajajad Robin Sharma seminarile!
Teistele andes teed kingituse endale! Aitame abivajajad Robin Sharma seminarile!

Teistele andes teed kingituse endale! Aitame abivajajad Robin Sharma seminarile!

Edu Akadeemia soovib anda võimaluse osaleda 5. novembril Tallinnas toimuval seminaril Better You neil, kes seda päriselt vajavad, kuid ei saa lubada.

Abivajajaid saab heategevuspiletiga toetada Edu Akadeemia kodulehel. Hetkel on soovijaid rahaliselt toetanud 15 inimest. Akadeemia tunnustab kõiki heategijaid Saku suurhallis kõigi osalejate ees.

Samuti saavad abivajajad kodulehel endast teada anda. Mõned, kes on soovist heategevuspileti abil osaleda märku andnud:

* Olen kolme lapse ema (vanuses 5, 7 ja 10). Olen töötu. Ei ole kahjuks võimalik piletit ise osta, kuigi väga soovin osaleda.

* Olen ammu tahtnud teie koolitustel osaleda. Usun, et saaksin motivatsiooni oma plaanide elluviimiseks. Kuna mu palk pole aga üle miinimumi ja kaks last pluss majapidamine vajavad ülevalhoidmist, ei ole saanud lubada väljaminekuid koolitamiseks.

* Olen õpetaja ja ei saa endale seda koolitust lubada. Aga saaksin oma kogemust anda edasi oma õpilastele!

* Olen vaimselt vägivaldsest suhtest välja tulnud üksikema ja soovin tõepoolest leida jõu ja õpetused muutusteks, mis aitaks parandada eelkõige mu lapse, aga ka mu enda elujärge.

* Olen invaliidsuspensionil, aga igapäevaselt soovin anda endast parima maailma jaoks.

„Oleme sarnaseid heategevuskampaaniaid teinud ka varem. Aasta tagasi tuli mind tänama inimene, kellel võimaldasime eritingimustel meie eelmisest Saku suurhalli koolitusest osa saada. Tänu sellele muutus tema elus väga palju. Tal lihtsalt ei olnud sel hetkel võimalik pileti ostmist lubada, kuigi tal oli seda väga vaja,“ ütleb seminari korraldaja Roland Tokko. „Inimesed, kes on saanud osa võimalusest, mida nad väga vajavad, kuid ei saa endale lubada, kiirgavad väga erilist tänutunnet.“

Inimestel on väga palju põhjuseid, kuid kõige emotsionaalsemad on ehk sellised, kus endast annab märku mõni kolme-nelja lapse üksikema, kellel on kuu lõpus pangaarvel viimased mõnikümmend eurot, millest tuleb lapsed ära toita. Ta teab, et sellisel sündmusel osalemine oleks talle vajalik, kuid ta ei saa viimast toiduraha ära anda ja võlgu ka ei soovi võtta.

„Teistele andes teed kingituse endale. See on üks suurimaid õppetunde, mida ma aastate jooksul õppinud olen. Muuda teiste enesetunnet paremaks ja sinu enesetunne paraneb automaatselt. Lahkus, mitte kadedus on iseloomujoon, mis iseloomustab neid edukaid mehi ja naisi, kes on meie maailma paremaks muutnud,“ sõnab Tokko.

Better You – kandideeri heategevuspiletile. KLIKI SIIA!

Better You – soovin osta heategevuspiletit. KLIKI SIIA!

Head Uudised GoodNews