1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TimeWaver Eesti toetab Kirna mõisa taastamist
TimeWaver Eesti toetab Kirna mõisa taastamist

TimeWaver Eesti toetab Kirna mõisa taastamist

Fotod: Margus Vilisoo

TimeWaver Eesti alustas septembris koostööd Kesk-Eestis asuva Kirna mõisaga, aitamaks luua sinna holistilist tervisekeskust. Koostöö üheks aluseks on see, et Kirna mõis ja mõisapark on üks viiest unikaalsest kohast maailmas, mis omavad ainulaadset elektromagneetilist madalsageduslikku vibratsiooni, Saksamaal loodud TimeWaver™ tehnoloogia aga on üks alternatiivteaduse uuemaid saavutusi, mis aitab mõista konkreetseid seoseid mateeria ja teadvuse vahel.

„Mul tekib sageli küsimus, miks Eesti inimesed kipuvad minema energiat koguma Indiasse või mujale, kui meil endal on olemas selline tugev paik,“ arvab TimeWaver Eesti terapeut Liis Kuurme. „Timewaver Eesti teeb koostööd Kirna mõisa pererahvaga, kes on võtnud südameasjaks mõis korda teha. Selleks on loomulikult vaja ka raha ja energiat. Oleme otsustanud, et annetame 5% igast kliendi poolt laekuvast summast Kirna mõisa taastamise fondi. Soovime sellega kaasa aidata unikaalse koha väärtustamisele!“

„Plaanime mõisa rajada holistilise tervisekeskuse, kus on ühendatud nii tipp-tehnoloogia, iidsed tarkused ja tervendustraditsioonid kui ka mõisapargi toetav maaenergeetika, mis kõik aitavad inimest tema teekonnal tasakaalus terviseni. Tähtsal kohal saavad olema mitmesugused nõustamised, õpitoad ja teraapiad, mis aitavad inimesel väljuda vanadest mustritest, vabaneda stressist ning joondudes looduse võngete ja rütmidega leida ennast uuesti,“ kirjutavad mõisa omanikud Reimo Lielienthal ja Tuuli Org kodulehel.

“Maapinna geoloogiliste kaartide järgi võib näha, et Kirna mõis asub murrangulõhelisel alal, mistõttu mõisapargis toimuvad anomaalsed madalsageduslikud, elektromagnetilise ja gravitatsiooni väljade kõikumised. Piltlikult väljendades panevad maapinna sisemusest tulevad võnked pargis kasvavad puud ja taimed ning kivid “võnkuma” ja seal viibivate inimeste süda, vereringe ja teised organid lähevad “õigesse rütmi”. See võib olla üheks põhjuseks, miks toimub Kirnas inimeste looduslik tervenemine,“ selgitab keskkonnateaduste õpetajate-spetsialistide täiendkoolituse õppejõud, dr. phil. Reet Priiman.

TimeWaver Eesti kasutatava TimeWaver™ tehnoloogia abil saab ligipääsu inimese infoväljale, kus kohtuvad mõtted, tunded ja tahe. See võimaldab analüüsida inimest erinevatel tasanditel tervikliku olendina. TimeWaver™ seadmete kasutamine avab tervise- ja muude eluprobleemide põhjuste ning tagajärgede likvideerimisel uue dimensiooni, pakkudes inimesele holistilist korrastamist ehk tervendamist tema enda infoväljas.  

Head Uudised GoodNews