1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Toidupangale tehti Elizabeth II sünnipäeva puhul kinke
Toidupangale tehti Elizabeth II sünnipäeva puhul kinke

Toidupangale tehti Elizabeth II sünnipäeva puhul kinke

Eile Tallinnas toimunud Briti suursaadiku vastuvõtule kuninganna sünnipäeva auks tõid külalised kingituste asemel toiduannetusi Toidupangale.

Briti suursaadikul Theresa Bubbearil on hea meel, et saatkond saab anda panuse vajaduses elavate inimeste abistamisse. “Vastuvõtul sai Toidupank lisaks hea võimaluse leida uusi kontakte meie külaliste seast,” rääkis Bubbear.

Toidupanga looja Piet Boerefijn on väga tänulik saatkonnale toetuse, usalduse ja tulemusliku koostöö eest: “Statistikaameti info järgi elab praegu Eestis suhtelises vaesuses pea 300 000 inimest, kes peavad hakkama saama kuus vähem kui 523 euroga. Kuigi Toidupank on täna esindatud üle Eesti juba 14 punktiga, on vajadus taristu arendamise järele suur. Meie koostöö saatkondadega aitab meil saavutada häid kontakte Eesti ettevõtjatega, kes saaksid panustada Toidupanga arengusse teenuste, toodete ja töötundidega. Toidupank on olemuselt klassikaline toidulogistikataristu, kus on vajadust sisuliselt kõige järele. Eesmärgiks pole ainult suurte partnerite kaasamine, vaid pigem just kogukondlikult jõudumööda panustamise julgustamine, mis aitabki saavutada suuremad eesmärgid. Kõik saavad kaasa aidata, kui vaid soovi on. Kuninganna sünnipäeva vastuvõtul kogutud väärtuslikud kontaktid avardavad taas edasiarendamise võimalusi.”

Head Uudised GoodNews