1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TULE, LÕBUTSE JA TEE HEAD! 3D Treening korraldab heategevuspäeva Mart Multeri pere toetuseks
TULE, LÕBUTSE JA TEE HEAD! 3D Treening korraldab heategevuspäeva Mart Multeri pere toetuseks

TULE, LÕBUTSE JA TEE HEAD! 3D Treening korraldab heategevuspäeva Mart Multeri pere toetuseks

Edvin KibusVõitlusklubi 3D Treening ootab kõiki huvilisi 19. märtsil kell 10-22 Tondile, Aitado judosaali, 3D Treeningu kolmandale heategevuspäevale, mis toimub seekord vabavõitluse treeningu ajal hukkunud trikimootorrattur Mart Multeri pere toetuseks. Mõnus traditsioon jätkub ja ka seekord on kõik oodatud mattidele rullima, poksima ja niisama hängima. Sparrida saab ka virtuaalselt XBox-il UFC mängu mängides.

Spetsiaalselt selleks päevaks teeb uksed lahti “De La Riva” kohvik, kus pakutakse head-paremat süüa ja juua. Kohvik on avatud kell 11.30 – 20.30 saali 2. korrusel. Heategevusliku oksjoni raames tulevad enampakkumisele hindamatu väärtusega eratunnid klubi treeneritega.

Päeva raames saab osaleda ka maasvõitluse ja püstivõitluse seminaridel. Lisaks sellele toimub esmakordselt heategevuspäeva ajaloos kell 12-15 enesekaitse seminar, mille on ette valmistanud peatreener Priit Mihkelson isiklikult! Maasvõitlust tutvustab Priit kell 16-17.30 ja edasi, kuni kella 19 annab Edvin Erik Kibus püstivõitluse õpetust.
Piletiks on annetus. Tule ise, võta sõbrad kaasa ja teeme head!

3D

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews