1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. TUNNUSTAME VABATAHTLIKKE! SA Kadunud koordineeris Saaremaa valla kriisistaabis vabatahtlikke
TUNNUSTAME VABATAHTLIKKE! SA Kadunud koordineeris Saaremaa valla kriisistaabis vabatahtlikke

TUNNUSTAME VABATAHTLIKKE! SA Kadunud koordineeris Saaremaa valla kriisistaabis vabatahtlikke

“Vabatahtlike tegevus jääb sageli märkamatuks, kuigi nad on ainsad inimesed, kes selle või teise ülesande juures ei pidanud midagi tegema, see polnud nende töökohustus, kuid nad tulid ja tegid,” räägib SA Kadunud OPEROG meeskonna juht Aare Rüütel, kes koordineeris vabatahtlikke Saaremaa valla kriisiabis.

76 päeva – 112 vabatahtlikku – 6465 tundi

SA Kadunud OPEROG oli üle kahe kuu Saaremaa valla kriisistaabis koordineerimas vabatahtlikke 17.03-31.05. Saaremaal ja Muhus osales reaalselt tegevustes kokku 112 vabatahtlikku. Tegutseti järjest 76 päeva, tundide arvestuses tegutseti kokku 6465 tundi.

“Kui vabatahtlike tegevus ja selle organiseerimine püüda lühidalt kokku võtta, siis mõõtme toob välja see, et kokku meil olnud 27 ülesandest neli kestsid järjest enam kui 50 päeva, veel kaks kestsid järjest enam kui 30 päeva ja veel kaks kestsid järjest enam kui 20 päeva,” kommenteerib Aare Rüütel. “Kui see panna ümber otsinguteks, siis kes on käinud või kõrvalt näinud taipab, millega seisis silmitsi meie kümneliikmeline SA Kadunud staabigrupp OPEROG piirkonnajuhtidest, kes tegeles 27 nn “otsingu” juhtimise ja koordineerimisega, millest kaheksa kestsid pikemalt kui ükski meie senine otsing kestnud oli ning loetletud ülesannete täitmine toimus mitme ülesandega samaaegselt.”

Olenemata aga numbritest – 76 päeva – 112 vabatahtlikku – 6465 tundi – asus vägi ja armastus inimestes, kelle nimed on juuresolevas kokkuvõttes kirja pandud. Ja muidugi kõigis, kes eriolukorra ajal eesliinil olid ja tulid.

Toeta kadunud inimeste otsinguid!

Sihtasutuse Kadunud tegevus toetub üksnes eraisikute ja eraettevõtete annetustele. Sellisena oleme tõelisel kodanikualgatusel põhinev vabaühendus, mis ühendab Eestimaa kodanikke, vabatahtlikke otsijaid ning sihtasutuse poolt kaasatud spetsialiste ühiselt meid ümbritseva kurjuse ja ükskõiksuse ärahoidmiseks.

Kes soovib panustada annetusega kadunud inimeste otsingutesse:

Saaja nimi: Kadunud SA
Saaja konto: EE661010220095092013 (SEB)
Selgitus: pysiannetus sihtasutuse tegevuse toetuseks

või

Saaja nimi: Kadunud SA
Saaja konto: EE441010220248190225 (SEB)
Selgitus: pysiannetus OPEROG operatiivsete otsingute toetuseks

Head Uudised GoodNews