1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Türi neiu püüdleb unistuse täitumise poole
Türi neiu püüdleb unistuse täitumise poole

Türi neiu püüdleb unistuse täitumise poole

Türi ühisgümnaasiumis õppiv 17-aastane Kai-Melli Kapten kogub raha, et veeta järgmine õppeaasta vahetusõpilasena Norras ning täita nii oma suur soov ja unistus.

Õpilasvahetuse korraldajaks on mittetulunduslik organisatsioon ASSE ja programmi kestvus 10 kuud. Vahetusaasta maksumus on 6590 eurot, millest poole on Kai-Melli juba õppestipendiumite, suvise töö ja pere toel kokku kogunud, kuid pool on veel puudu ja selleks palubki neiu toetajate abi.

Kai-Melli Kapteni puhul on tegemist ühiskondlikult aktiivse noorega, kes on edukas õppur, tegeleb kergejõustiku ja muusikaga ning keda innustab uute teadmiste saamine. Igati ettevõtlikul Kai-Mellil on ka oma käsitsi kujundatud kingi- või vihikukleebiste kaubamärk Kirikleeps, mille tooteid ta pakub tänutäheks rahalise toetuse eest.

Kellel on võimalus ja tahtmine Kai-Melli Kaptenit tema unistuse täitumisel toetada, saab endale sobivas suuruses summa kanda ASSE Eesti MTÜ pangakontole EE052200221063114369 (selgituseks: Kai-Melli Kapteni vahetusaasta toetuseks) või sama selgitusega otse Kai-Melli arveldusarvele EE462200221021683476.

Head Uudised GoodNews