1. Avaleht
  2. Heategu
  3. Üks väga hea loodusfotode raamat ootab hooandmist
Üks väga hea loodusfotode raamat ootab hooandmist

Üks väga hea loodusfotode raamat ootab hooandmist

12 Kuud on vahva looduspiltnike ühendus, mis tegutseb juba aastast 2009 ja millesse on oma panuse andnud üle 20 fotograafi.

Oma kodulehel on ühendus vaatajatega jaganud lugematul hulgal pilte ja lugusid ning korraldanud loodusmatku, lõkkeõhtuid ja mitmeid ühiseid fotonäituseid. Tosina tegutsemisaasta jooksul on kogunenud väga suurel hulgal pildimaterjali, mille väärikaks kokkuvõtmiseks on ainuõige variant üks kogukas raamat välja anda.

Raamatu autoriteks on ühenduse 17 liiget Eestimaa eri nurkadest, igaühel oma käekiri, maailmavaade, oma lemmikrajad ja -ajad, kelle läbi aastate tehtud pildid ja lood moodustavad raamatukaante vahel ühe tervikliku aastaringi kodumaa looduses.

Raamat saab hetkel enne trükkiminemist veel viimast lihvi. Eesmärgiks oleks see välja anda detsembriks, mil saabki ühenduse tegutsemisel täpselt 12 aastat täis. Kõvade A4-mõõdus kaante vahel saab olema üle 300 lehekülje kauneid fotosid ja lugusid maastikest, loomadest, lindudest, putukatest ja lilledest.

See võiks olla hea kingitus igale looduse- ja fotosõbrale, inspiratsiooniks ja kutseks igaühele ka ise ümbritsevat loodust märkama, hindama ja rohkem hoidma. “Hea hooandja, toeta meie raamatu väljaandmist, et loodusehoidjaid saaks rohkem ja maailmast veel parem paik,” palub ühendus.

Toetada saab SIIN.

Head Uudised GoodNews