1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Väärib tunnustust! SOS Lasteküla on Unistuste Tööandja 2017 finalist
Väärib tunnustust! SOS Lasteküla on Unistuste Tööandja 2017 finalist

Väärib tunnustust! SOS Lasteküla on Unistuste Tööandja 2017 finalist

sosTänu aktiivsetele ja pühendunud SOS Lasteküla töötajatele, kes otsustasid kuulutada tervele Eestile, mida tähendab nende jaoks SOS Lastekülas töötamine, jõudis SOS Lasteküla Eesti Ühing Unistuste Tööandja 2017 nelja finalisti hulka. Kokku kandideeris sellele auväärsele tiitlile 22 organisatsiooni, neist vaid 4 pääses suurde finaali.

Unistuste Tööandja tiitli saamiseks hindas organisatsiooni nii professionaalne žürii kui ka ettevõtte praegused ja potentsiaalsed töötajad. Parimate väljavalimisel hinnati eelkõige seda, kuidas kattub tööandja ja töötajate nägemus parimast tööandjast ning kas ka päriselt hoolitakse igast töötajast nagu oma pere liikmest.

SOS Lasteküla töötajad kirjeldasid konkursi žüriile oma kogemusi ning emotsioone, mida tähendab just tema jaoks olla SOS Lasteküla pere liige. Seda tegid nii need töötajad, kel lastekülas töötamise staaži üle 20 aasta kui ka need, kes just lastekülla tööle asunud. Nende kõigi ühiseks lähtekohaks oli missioonitunne.

“Me teeme seda tööd selleks, et maailm muutuks ka päriselt paremaks paigaks, et armastust meie ümber oleks rohkem ning me saaksime anda neile lastele, kel elus ei ole hästi läinud, tagasi usu ja kindluse tulevikuks. See ei ole kerge töö aga need, kel süda õige koha peal, teavad, et andes oled sa ka ise õnnelikum ja parem inimene,” tõi SOS Lasteküla töötaja välja suurima motivaatori oma igapäevatöös.

Seda, et SOS Lastekülla tahetakse tööle tulla tõestas ka eelmise aasta oktoobris läbiviidud ema ja/või isa otsimise sotsiaalkampaania, millele reageeris üle 100 inimese. Kandideerinute hulgas oli nii neid, kes tahtsid lastekülla perevanemaks või abiliseks tulla kui ka neid, kes soovisid vanemliku hooleta lapsi kasvatada oma isiklikus kodus.

SOS Lasteküla suurim unistus 2017. aastal on avada neljale uuele perele kodud Kohtla-Järvel. Selleks on vaja remontida ja sisustada neli korterit enne, kui pered sisse kolivad. Uue kodu ootel on 24 last. Laste unistuseks on kodudesse kolida 2017. aasta suvel. SOS Lasteküla loodab annetuste olemasolul osasse korteritesse pered sisse kolida juba varem.

Head Uudised GoodNews