1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vabatahtlikud kogunevad pühapäeval perepäevale
Vabatahtlikud kogunevad pühapäeval perepäevale

Vabatahtlikud kogunevad pühapäeval perepäevale

23. mail Politsei-ja Piirivalveameti perega liitunud uus „teenistuja“
Foto: Politsei- ja Piirivalveamet

Politsei- ja piirivalveameti Põhja prefektuur korraldab homme sisejulgeoleku valdkonna vabatahtlike perepäeva, mille käigus tutvustatakse vabatahtlike pereliikmetele ja teistele vabatahtlikkusest huvitatutele politsei-, piirivalve- ja päästetehnikat.

Tallinnas sisekaitseakadeemia juures toimuval perepäeval demonstreerivad oma oskusi helikopteriga saabuvad politsei kiirreageerijad ja näha saab märulipolitsei veekahuri võimeid. Samuti esinevad pommigrupi demineerijad, vabatahtlikud päästjad ja vabatahtliku reservpäästerühma koerajuhid.

Soovijatel on võimalik proovida tulekustuti ja tuleteki kasutamist ning märulipolitseinikud tutvustavad oma relvastust ja kaitsevarustust. Kõige noorematel perepäevalistel on võimalik joonistada, lahendada ristsõnu ning veeta aega koos Lõvi Leoga.

Vabatahtlike perepäeva avab keskpäeval siseminister Ken-Marti Vaher, kes istutab koos Põhja prefekti Kristian Jaani ja vabatahtlike esindajatega vabatahtlike puu.

Üritusele on kutsutud nii abipolitseinike ja vabatahtlike päästjate, vabatahtliku merepääste, reservkorpuse, reservpäästerühma aga ka Kaitseliidu ja Naiskodukaitse vabatahtlike pered.

Vabatahtlike perepäev on kõigile osalejatele tasuta.

Head Uudised GoodNews