1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VAJATAKSE VABATAHTLIKKE I Põhja-Tallinn otsib üksi elavatele eakatele suunatud heategevusprojekti tarbeks vabatahtlikke
VAJATAKSE VABATAHTLIKKE I Põhja-Tallinn otsib üksi elavatele eakatele suunatud heategevusprojekti tarbeks vabatahtlikke

VAJATAKSE VABATAHTLIKKE I Põhja-Tallinn otsib üksi elavatele eakatele suunatud heategevusprojekti tarbeks vabatahtlikke

Põhja-Tallinna valitsus kutsub taaskord liituma heategevusliku projektiga, mille raames viiakse üksinda elavatele eakatele abipakid, milles on erinevad kodumajapidamises vajalikud tarbed.

Abipakid komplekteerivad linnaosa vabatahtlikud, kes toimetavad need seejärel abi vajavatele eakatele koju. Kokku on sel aastal plaanis toimetada üksikutele pensionäridele üle 1300 abipaki.

Kuna töömaht on suur, kutsub Põhja-Tallinna valitsus kõiki soovijaid heategevusliku projektiga liituma. Teretulnud on nii koolinoored (vanemate nõusoleku olemasolul) kui täiseas abilised!

Töö toimub juba järgmisel nädalavahetusel, 18. ja 19. jaanuaril. Abipakid komplekteeritakse Põhja-Tallinna Noortekeskuse ruumides ja seejärel toimetatakse üksi elavatele pensionäridele koju kätte. Abipakke on võimalik toimetada eakatele koju endale sobival ajal terve päeva jooksul.

Põhja-Tallinna vanema Peeter Järvelaidi sõnul on vanematele inimestele tähelepanu pöördumine üks  linnaosavalitsuse prioriteete.

„Põhja-Tallinnas jätkub nii Eakate Filmiklubi kui ka Eakate Akadeemia tegevus. Vanemad inimesed vajavad hoolt ja tähelepanu, ja eriti raske on üksi elavatel pensionäridel. Seetõttu on abipakkide projekt väga vajalik,“ ütles Järvelaid.

Põhja-Tallinna abipakkide projekt toimub tänavu juba neljandat korda. Linnaosavalitsus loodab, et kodutarbeid sisaldavad abipakid aitavad eakatel inimestel pisut raha kokku hoida, et hiljem see oma soovide kohaselt kulutada.

Selleks, et heategevuslikus kampaanias vabatahtlikuna osa võtta, tuleb endast märku anda e-postil tatjana.ojamaa@tallinnlv.ee või telefonil 645 7005.

Head Uudised GoodNews