1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VANAHÄRRA VIIMANE HEATEGU I Olgred pärandas vähiravifondile kogu maise vara
VANAHÄRRA VIIMANE HEATEGU I Olgred pärandas vähiravifondile kogu maise vara

VANAHÄRRA VIIMANE HEATEGU I Olgred pärandas vähiravifondile kogu maise vara

12. aprillil lisandus vähiravifondi korraga 42 649 eurot ja 31 senti. See oli jaanuaris 88. eluaastal surnud vanahärra Olgredi viimane soov ja heategu. Kogu tema maine vara.

„Me ei ole kohtunud Olgrediga. Aga teame, et ta elas pika elu, mille viimased aastad ei pakkunud talle kuigi palju rõõmu. Tervis oli kehva, meeleolu üksildane. Kunagine spordimees ei tahtnud isegi õues käia. Üks armas inimene samast majast varustas teda eluks vajalikuga,” kirjutab vähiravifond.

Mõned aastad tagasi mattis Olgred kõige lähedasema inimese – oma abikaasa. Selle kaotusega oli tal raske leppida. Järeltulijaid neil ei olnud. Viimased ajad veetis Olgred Iru hooldekodus. Enne surma käis mees notaris. Ta oli müünud oma kodu ja tegi testamendi, millega pärandas kogu vara Vähiravifondile Kingitud Elu.

See oli teine pärandus, mille vähiravifond on saanud. Mõned aastad tagasi jättis üks vähiga võidelnud mees fondile annakuna 4000 eurot.

Olgred jättis kümme korda rohkem. Kõik, mis tal oli. Ükskõik, mida Olgred siin all tegi või tegemata jättis, tema elule pani ilusa punkti suur inspireerv heategu, millel on tõeline tähendus. Ta aitab kinkida lootust ja elupäevi mitmele inimesele.

„Puhka rahus, hea Olgred. Aitäh!” tänab fond. GoodNews ühineb sooviga.

Head Uudised GoodNews