1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VAPRA ALLA UNISTUS TÄITUB! Kanal 2 „Kodutunne“ täidab kahe poja ema unistuse iseseisvast elust
VAPRA ALLA UNISTUS TÄITUB! Kanal 2 „Kodutunne“ täidab kahe poja ema unistuse iseseisvast elust

VAPRA ALLA UNISTUS TÄITUB! Kanal 2 „Kodutunne“ täidab kahe poja ema unistuse iseseisvast elust

Kodutunne 11, 2. saade (07.03) (3)Täna kell 20:30 tõttab Kanal 2 „Kodutunne“ appi vaprale Allale, kes vaatamata raskele haigusele unistab iseseisvast elust ja kodust, kus oma kahe pojaga elada.

Tänase „Kodutunde“ peategelase Alla elukäiku on mõjutanud mitmed karmid saatuselöögid, kuid kaht poega kasvatav naine astub neile vapralt vastu. Meest pole Alla elus juba mõnda aega – vanema poja isa viis pere juurest võitlus skisofreeniaga, noorema lapse isa ehmatas eemale Alla enda haigus, raskekujuline diabeet. Kui siis 2013. aastal lisandus diabeedile välguna selgest taevast ka tuberkuloos, oli see liig – naine, kel oli kodus alla aastane beebi, langes koomasse. Alla lähedased ei kaotanud vaatamata arstide hoiatusele siiski kordagi lootust, et Alla tuleb nende juurde tagasi.

Kodutunne 11, 2. saade (07.03) (1)

Täna saabki Alla tähistada kaht sünnipäeva. Esimesel sündis ta ühtehoidvasse üheksalapselisse perre, teisel aga ärkas kuu aega kestnud koomast. Viimased aastad on Alla vajanud järelvalvet, nii on ta koos poegadega elanud vanaema juures kahetoalises korteris. Et aga isegi arstid imestavad, kui hästi Alla on paranenud, soovib ema koos poegadega jälle iseseisvat elu elama asuda. Sobiv kohtki on selleks olemas, mis kingib Allale iseseisvuse ja on samas lähedal abile. „Kodutunne“ suundubki täna korrastama korterit, mis asub kohe Alla ema kodu kohal.

„Kodutunde“ uus lugu Kanal 2s täna kell 20:30, kohe pärast „Kööki“

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=31003&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews