1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO I Täna alustab Kanal 2s heategevussaade Hingesoojus
VIDEO I Täna alustab Kanal 2s heategevussaade Hingesoojus

VIDEO I Täna alustab Kanal 2s heategevussaade Hingesoojus

Täna kell 20:00 ulatab Kanal 2 heategevussaate Hingesoojus hooaja avaosa abikäe raske elusaatusega Merlele. Vägivalla ahelatest välja pääsenud üksikema on oma elus pööranud uue lehe, kuid vajab veel veidike abi.

Hingesoojus annab endast kõik, et aidata inimesi üle Eestimaa, kes olude sunnil peavad leppima kasinate elutingimustega. Saatused on neil peredel erinevad, küll on tegemist tublide eestimaalastega, kes vajavad lihtsalt tuge, et raskest olukorrast edasi liikuda.

Heategevussaate Hingesoojus eesmärk on ulatada abikäsi kõigile, olenemata soost, vanusest või pere suurusest. Paremaid elutingimusi väärivad nii eluhammasrataste vahele jäänud üksikud vanainimesed kui ka paljulapselised suurpered või üksikvanemad.

Esimesel hooajal läheb Hingesoojus appi üheksale perele. Nende seas on nii mitme lapsega üksikvanemaid kui ka teisi erineva elusaatusega inimesi, ühel raskem elu kui teisel. Kuid neid vapraid eestlaseid iseloomustab alati üks – valmisolek ja tahe oma elu paremuse poole muuta.

See käib ka hooaja avasaate peategelase, Veriora külas elava Merle kohta, kes on pidanud oma elus kannatama väga palju vägivalda. Nelja lapsega üksikemal on osalise töövõimetuse tõttu sissetulekud väga piiratud ning ajahambusse jäänud korteris puuduvad elementaarsed mugavused. Nii tunneb pereema puudust sellisest lihtsast asjast, nagu see on voodi.

Hingesoojuse heategusid saavad toetada ka kõik eestimaalased. Pidevalt on avatud annetustelefonid ning annetusi saab teha ka Hingesoojuse arvelduskontole.

Annetusnumbrid:

9002205 5 EUR

9002210 10 EUR

9002250 50 EUR

MTÜ Kanal2 Heategu arvelduskonto EE272200221074700429

Heategevuslik „Hingesoojus“ alustab Kanal 2s juba täna kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“.

Head Uudised GoodNews