1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VIDEO! „Kodutunne“ aitab viielapselist perekonda Antslas
VIDEO! „Kodutunne“ aitab viielapselist perekonda Antslas

VIDEO! „Kodutunne“ aitab viielapselist perekonda Antslas

Täna kell 20:00 on Kanal 2 heategevussaade „Kodutunne“ abis suurperel, kus pereisa käib Soomes leiba teenimas ja pereema kasvatab kodus viite poega. Majas puudub aga vesi, kanalisatsioon, tualett, pesemisruum ning köök.

Antslas elab raske lapsepõlvega Kaire, kelle ema õnnetult hukkus ja kes on ise vanaema poolt üles kasvatatud. Elus mitmeid valusaid õppetunde saanud Kaire ja tema elukaaslane Jaanus soetasid laenu ja järelmaksu eest maja, et koos puhtalt lehelt uut elu alustada. Maja on aga väga kehvas seisus ning perel ei jää laenude tasumisest raha remondiks.

Jaanus käib Soomes tööl ning Kaire kasvatab kodus lapsi, kellest noorim on ühe aastane ja vanim kolmeteistkümne aastane.

Majas on vananenud elektrijuhtmestik, puudub kanalisatsioon ja vesi ning tualett asub õues. „Kodutunne“ otsustab perele appi minna, kuid saab esimest korda saate ajaloos suure üllatuse osaliseks. Pere on koguduse abiga planeeritust rohkem eeltöid teinud ning saate meeskonnal tuleb oma plaanid, materjalivarud ja töökorraldus ümber korrigeerida.

„Kodutunne“ võtab uue väljakutse vastu ning otsustab majja sisse tuua vee ja kanalisatsiooni ning ehitada külmast juurdeehitusest sooja eesruumi. Veel plaanitakse perele korralik kööginurk välja ehitada.

Heategevussaade „Kodutunne“ on Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast „Reporterit“.

Head Uudised GoodNews