1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Vigastusest paranenud Lindmaa ootab fänne Kaberneeme tippu!
Vigastusest paranenud Lindmaa ootab fänne Kaberneeme tippu!

Vigastusest paranenud Lindmaa ootab fänne Kaberneeme tippu!

Juba homme jätkab „Seitsmeste uudiste“ ankur Marek Lindmaa heaujumist ja võtab ette järjekordse retke. Kõik fännid saavad talle kaasa elada hommikuses stardis Kaberneeme poolsaare tipus.

„Poolteist nädalat sai rebestatud lihase tõttu veest eemal oldud, nüüd on tervis korras ja jätkame!“ on Lindmaa optimistlik ja kutsub fänne homme kell 9.00 Kaberneeme poolsaare tippu, kust ta esmalt ujub Koipsi suunas ja sealt edasi Rammu poole. Ujumisretke pikkuseks on orienteeruvalt viis kilomeetrit. „Kõige suurem küsimärk on ilm, praegu aknast välja vaadates see homseks midagi head ei ennusta,“ märgib Lindmaa, kes tänaseks on ujunud kuuele Eesti saarele:  Pedassaar, Mohni, Kräsuli, Aegna, Vormsi ja Kesselaid. Linnulennult on läbitud 20 km ja vees oldud aeg on umbes 11 tundi. „Augusti lõpus tõmbame projektile joone alla, kuid selleks ajaks on plaan veel vähemalt kümnele saarele ujuda,“ lubab heaujuja.

Iga Marek Lindmaa poolt ujutud kilomeeter saab toetajate abiga rahalise katte ning abistab Laste ja Noorte Kriisiprogrammi. Toetajate nimekiri on soliidselt pikk: Aloha Surf, T-Puhtax, üritusturundusagentuur HYPE, Butterfly Lounge, Puusepp Music OÜ, Riito Ehituse Aktsiaselts, 1Autorent, Fidelix Automaatika, Advokaadibüroo RAAVE ning vabatahtlikud merepäästjad Päästeliidust.

Head Uudised GoodNews