1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Viimsi heategevusball kogus rekordillise summa
Viimsi heategevusball kogus rekordillise summa

Viimsi heategevusball kogus rekordillise summa

Viimsi heategevusball kogus rekordillise summa2Viimsi koolis laupäeval toimunud traditsiooniline aastalõpu heategevusball kogus tänavu läbi aegade suurim summa, mis läheb valla erivajadustega laste toetuseks.

Mittetulundusühing Viimsi Invaühing kogus ballipiletite, kunstioksjoni, loterii ja kolme Viimsi kooli õpilaste heategevusliku jõululaada müügituluga kokku 13 318 eurot. Kokku osales heategevusüritusel ligi 500 inimest.

„Summa on üllatavalt suur, läbi aegade suurim, mis balliga kogutud,“ sõnas MTÜ Viimsi Invaühingu esinaine Jana Skripnikov. „Seitsmendat korda peetud Viimsi invaühingu heategevusballiga kogutud raha kasutatakse mitmete toredate ürituste korraldamiseks, alustades jõulupeoga ning lõpetades erinevate rehabilitatsiooni- ja perelaagritega. Meie ballid on nagu täideläinud soovid meie laste heaks.“

Viimsi heategevusball kogus rekordillise summaBallil toimunud oksjonile olid kinkinud oma taieseid kunstnik Uno Roosvalt, skulptor Tauno Kangro, klaasikunstnik Helina Tilk, keraamik Heli Rõõm ja teised. Kõige suuremat huvi tunti Uno Roosvaldi „Gotlandi maastiku“ vastu.

MTÜ Viimsi Invaühingu asutasid 2004. aastal erivajadustega laste vanemad. Heategevusball on ühingu kõige suurem ja peamine annetuste allikas, kuid annetusi on teinud ka firmad ja eraisikud.

Head Uudised GoodNews