1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ABI PEREDELE I Mustamäe lastega pered said taas toiduabi
ABI PEREDELE I Mustamäe lastega pered said taas toiduabi

ABI PEREDELE I Mustamäe lastega pered said taas toiduabi

Täna käis Mustamäe Linnaosa Valitsuses toiduabi järel 83 peret, kokku jagasime välja 168 pakki.

„Toidupakke soovivate perede arv näitab kasvutrendi, eriti kuutaguse ajaga võrreldes,“ märkis linnaosa vanem Lauri Laats. „Näiteks 8. juulil abistasime 41 peret kokku 91 toidupakiga, aga august, nagu näeme, on alanud tunduvalt suuremate numbritega. Toiduabi jagame vastavalt taotlustele kuni 31. augustini ning julgustan kõiki, kellel see vajadus püsib, meie poole pöörduma ja taotlust esitama!“

Toiduabi on mõeldud lastega peredele, kelle netosissetulek esimese pereliikme kohta on väiksem kehtivast töötasu alammäärast (584 eurot) ja iga järgmise pereliikme kohta väiksem kui 80% töötasu alammäärast.

Toiduabi taotlemiseks ja täiendava info saamiseks tuleb võtta ühendust Mustamäe Linnaosa Valitsuse lastekaitse talituse peaspetsialisti Gerda Eermaga (gerda.eerma@tallinnlv.ee, tel 523 9530) E–R kell 10.00–16.00.

Toiduabi toetuse blankett on leitav Mustamäe linnaosa valitsuse kodulehelt tallinn.ee/mustamae ja seda on võimalik täita ja esitada paberil ka linnaosavalitsuse 1. korruse teenindussaalis E. Vilde tee 118.

Head Uudised GoodNews