1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITA ALUSTADA ELU I Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi püsiannetuskampaanias astub üles Viire Valdma
AITA ALUSTADA ELU I Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi püsiannetuskampaanias astub üles Viire Valdma

AITA ALUSTADA ELU I Eestimaa Sünnitusmajade Toetusfondi püsiannetuskampaanias astub üles Viire Valdma

Eestimaa Sünnitusmajade toetusfond jätkab püsiannetuskampaaniaga „Aita alustada elu“, milles räägib enda esimese lapse sünnist ema ja vanaema Viire Valdma.

Püsiannetuskampaaniaga püütakse juurde leida inimesi, kes hoolivad tulevikust ning soovivad läbi püsiannetuse toetada Eestimaa sünnitusosakondi, nendele vajaliku aparatuuri ja koolituste pakkumisel.

“Igaüks meist saab teha head ja aidata abivajajaid. Valdkondi, mida toetada, on palju. Kuid vastsündinuid ja nende emasid saavad kõige paremini aidata arstid ja meil on võimalus parendada ning toetada nende tööd. Kui on võimalik heategu teha, siis tuleb seda võimalust kasutada. Olgu selle eest siis tasuks hea sõna või siiras soe tunne enda sees, teadmine, et oled millessegi olulisse panustanud on kõige tähtsam,” sõnas Viire Valdma.

“Aita alustada elu” püsiannetuste abil toetatakse hetkel kuut haiglat üle Eesti, nendeks on Pelgulinna, Lõuna- Eesti, Rakvere, Pärnu, Viljandi ja Kuressaare haiglate sünnitusosakonnad. Fondil lõppes selle kuu alguses kampaania Saaremaal, mille käigus koguti raha Kuressaare haigla sünnitusosakonnale uue vastsündinute elustamislaua tarvis. Kampaania oli väga edukas ning augustis jõuab elustamislaud Kuressaarde ning kampaaniast üle jäänud summa läks neile järgmise seadme seemneks. Kõigi kuue sünnitusosakonna esmavajadused on toodud välja toetusfondi kodulehel aitaalustadaelu.ee ning iga sünnitusosakonna juures on mõõdik, mis näitab kui palju on ühe või teise sünnitusosakonna aparaadi jaoks raha juba kogutud ning headel inimestel on võimalik toetada ka konkreetselt ühe või teise sünnitusosakonna eesmärki.

 

Head Uudised GoodNews