1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aita toetada Hiiumaa lasterikkaid peresid!
Aita toetada Hiiumaa lasterikkaid peresid!

Aita toetada Hiiumaa lasterikkaid peresid!

Luksemburgi Eesti Selts (LES) soovib jõulude ajal toetada Hiiumaa paljulapselisi peresid. Vallavalitsuse sotsiaalosakond on välja valinud seitse Hiiumaal elavat tublit peret.

Toetusi kogutakse kahel viisil: annetustena seltsi kontole ja 14. detsembril seltsi jõulupeol heategevusliku loterii ja oksjoni tuludest. Viimased suurendavad oluliselt peredele jagatavat toetust ja siinkohal saavad õla alla panna ka kõik ettevõtjad.

Loterii ja oksjoni auhindadeks koguvad seltsi liikmed annetajatelt erinevaid Eestist toodud suveniire, söögi- ja joogipoolist, kuid enim oodatakse kingitustena kohalikke tooteid ja teenuste kinkekaarte. Läbi aastate on annetatud kunstiteoseid, pääsmeid etendustele, pidulikke õhtusööke ja spaaprotseduure, turismitalude kinkekaarte jm Eesti ettevõtetelt ja eraisikutelt.

Kingitusi oodatakse hiljemalt 18. novembriks. Lisainfo: sotsiaaltöö spetsialist Kairi Priit 463 6095, kairi.priit@hiiumaa.ee.

LES-i heategevuslik projekt toimub juba 12. korda ja seekord läheb toetus Hiiumaa raskustes peredele. Eelmisel 11 aastal on toetatud peresid Virumaal, Jõgevamaal, Järvamaal, Põlvamaal, Võrumaal, Valgamaal, Viljandimaal, Pärnumaal, Läänemaal, Raplamaal ja Saaremaal. Tihtilugu on toetatavates peredes lisaks majanduslikele raskustele puuetega lapsi ning vanemad pereliikmed on kaotanud tervise ja/või töövõime. LES on sihtmärgiks seadnud jõuda eelkõige nende peredeni, kes pole pidevad sotsiaalabisaajad, vaid on pigem ajutistes raskustes, ja kus kasvavad majanduslikele oludele vaatamata tublid lapsed.

Head Uudised GoodNews