1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITAME KOOS KÄPPASID! Heategevuslik KarvaBall toetab varjupaikade kliinikute rajamist
AITAME KOOS KÄPPASID! Heategevuslik KarvaBall toetab varjupaikade kliinikute rajamist

AITAME KOOS KÄPPASID! Heategevuslik KarvaBall toetab varjupaikade kliinikute rajamist

AITAME KOOS KÄPPASID! Heategevuslik KarvaBall toetab varjupaikade kliinikute rajamist31. märtsil toimub Tallinna Lillepaviljonis heategevuslik õhtusöök nimega KarvaBall, millest oodatakse osa võtma need, kelle hing lööb nurru ja süda teeb vahel auh. Saabuv kevad on õige aeg, et leida sulalume alt üles loomuses peituv kõige parem mina.

Mõeldes headele inimestele ja siirusest pakatavatele loomadele, korraldab ahjusoe terviklik loomaportaal Loom24 koostöös Varjupaikade MTÜ-ga piduliku õhtusöögi, mille tulu läheb Viru ja Võru loomade varjupaikade kliinikuruumide väljaehituseks. Ikka selleks, et meid rohkem eluterveid sõpru ootaks!

Sõnumiga „Kui võtad looma, võta südamega“ heategevusest tulvil õhtut juhib laulja ja meelelahutaja Marek Sadam, kes viib läbi mitmeid heategevuslikke oksjoneid, loose ning muid meeliergutavaid vahepalasid. Laval näeb mitmeid häid ja andekaid loomasõpru nagu Maia Vahtramäe, Grete Paia ja Kristjan Kasearu. Muusikale vahelduseks kuuleb esinejatelt armsaid ja naljakaid lugusid nende kodustest lemmikutest.

Heategevuslik pidulik õhtusöök koosneb hõrgutavast kolmest käigust, külaline saab valida nii taime- kui ka lihatoitude vahel.

Üheskoos veedetud meeldejääval õhtul osalemisega ulatavad loomasõbrad oma neljajalgsetele sõpradele abikäpa, sest kogu heategevusliku oksjoni tulu ja õhtusöögi 35-eurosest hinnast 10 eurot lähevad kahe varjupaiga kliinikuruumide väljaehitamise tarvis.

Tule, anna käppa ja kui osaled, märgi ennast SIIN!

Head Uudised GoodNews