1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Alma Liblikaefekti spordistipendiumile kandideeris ligi 300 last
Alma Liblikaefekti spordistipendiumile kandideeris ligi 300 last

Alma Liblikaefekti spordistipendiumile kandideeris ligi 300 last

Foto_Pixaby
Foto: Pixaby

Valio ja Lastekaitse Liidu initsiatiivil ellu kutsutud Liblikaefekti heategevuskampaania tulemusena sai spordistipendiumi 43 vähekindlustatud last, kelle spordiharidust toetab Valio enam kui 9000 euroga.

Valio turundus- ja tootearendusdirektori Krista Kalbini sõnul luuakse just lapseeas eeldused selleks, et sportlikke eluviise osataks väärtustada kogu elu. „Meieni laekunud taotluste ladviku moodustasid sellised lastelemmikud nagu jalgpall (21%), tantsimine (10%) ja ujumine (10%). Palju stipendiumitaotlusi laekus ka idamaiste võitluskunstide (19%) nagu karate, judo, taekwondo ja aikido harrastajatelt,“ loetles ta.

„Meil on hea meel laste spordiharidusse oma panus anda. Kampaania kohupiimakreemide müük jätkub ka sel aastal, mistõttu on kõik oodatud panustama sellesse, et järgmisel aastal oleks spordistipendiumi fond juba kahekordne,“ lisas Kalbin.

Foto: Valio
Foto: Valio

Lastekaitse Liidu projektijuhi Helen Karu sõnul aitab kampaania abil kogutu algaval aastal spordiharidust saada just enim abi vajavate perede lastel. “Oleme tänulikud kõikidele headele inimestele, kes on aidanud toetuse viia just nende lasteni, kes seda kõige rohkem on vajanud. Soovime rohkem otsustavust abivajajate märkamisel ja toetamisel,“ sõnas Karu.

 

Head Uudised GoodNews