1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Anname hoogu! Rõõmufestivali korralda Tiit Trofimov: ka ärevatel aegadel peaks enda ellu rõõmu lubama
Anname hoogu! Rõõmufestivali korralda Tiit Trofimov: ka ärevatel aegadel peaks enda ellu rõõmu lubama

Anname hoogu! Rõõmufestivali korralda Tiit Trofimov: ka ärevatel aegadel peaks enda ellu rõõmu lubama

Rõõmufestivali looja Tiit Trofimov peab oma südameasjaks olla toeks inimestele, kes tahavad elada õnnelikult ja tervelt. Tema missiooniks on inimestele näidata, kuidas elada vaba hingena iseendana. See on ka põhjus, miks ta korraldab Rõõmufestivali, mille korraldamisele saab abikäe ulatada läbi Hooandja platvormi.

Tiit Trofimov. Foto: Silver Siilak

Eesmärk keskenduda kogu täiega ainult rõõmule

Laitse Graniitvillas toimub 1. juulil 2023 Rõõmufestival, mille eesmärk on keskenduda kogu täiega ainult rõõmule. Rõõmu retseptiks on erinevad DJ-d, bändid ning enesearenguteemad, mis aitavad end avada ja tuua endas taas välja loomulik rõõm, mida kogesime lastena.

“Praeguses maailmas lubatakse oma ellu aina rohkem hirmu, kuid ka ärevatel aegadel peaks oma ellu lubama rõõmu. Just nali ja rõõm aitab üle saada rasketest aegadest ning viia fookuse mujale,” kirjeldab Tiit sündmuse fookust.

Nali ja rõõm aitab üle saada rasketest aegadest ning viia fookuse mujale.

Foto: Silver Siilak

Rõõmufestivali eesmärk on, et külastajad lõdvestuks ning aktiveeriks endas väikse lapse, kes on olemas meis kõigis, aga kelle oleme peitu pannud. Lapselik rõõm ei ole lapsik, ka täiskasvanud inimene võib olla rõõmus, tantsida ja naerda! Lapselikkust ei tohiks kunagi endas kaotada ja kui see siiski kadunud on, tasub see taas üles leida – see on üks arengu olulisemaid osasid.

Lapselikkust ei tohiks kunagi endas kaotada ja kui see siiski kadunud on, tasub see taas üles leida – see on üks arengu olulisemaid osasid.

Rõõm vallandab meis positiivsed emotsioonid, mis aktiveerivad täielikult meie keha. Stressihormoonid tõmbavad tagasi ja saavad aru, et selles kehas neile ruumi ei ole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RÕÕMUFESTIVAL (@roomufestival)

Rõõmufestivalil saab osa nendest rõõmu valmistavatest tegevustest:

  • Tantsimine. Tants on meie loomulik tegevus. Ema süda on esimene rütm igale lapsele ja see talletub meie rakumälusse. Kui hakatakse rütmi või trummi lööma, hakkad ürgsel tasandil oma keha liigutama. Küsimus on selles, kas sa lubad seda või mitte! Läbi tantsu saavutab kõige kiirema kontakti iseendaga.
  • Ühislaulmised. Pole oluline, kas sa oskad laulda või mitte, see vabastav tegevus rõõmustab igaühte!
  • Huumor. Naer aitab välja tuua lapse meie sees!
  • Kontserdid. Need aktiveerivad sügava poole sinus ja toovad su endaga rohkem kontakti.

Rõõmufestivalile on oodatud kõik! Lastele on lustimiseks batuut, on olemas ka saunaala, kus nautida spaamõnusid.

Head Uudised GoodNews