1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Bigbank kinkis lasterikkaid peresid ühendavatele organisatsioonidele 300 lauamängu
Bigbank kinkis lasterikkaid peresid ühendavatele organisatsioonidele 300 lauamängu

Bigbank kinkis lasterikkaid peresid ühendavatele organisatsioonidele 300 lauamängu

Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) kauaaegne toetaja Bigbank kinkis Eesti lasterikkaid perekondi ühendavatele organisatsioonidele 300 lauamängu.

ELPLi kuulub 20 organisatsiooni, kes tegutsevad Eestimaa erinevates piirkondades lasterikaste perede heaks. Osadel organisatsioonidel on olemas oma ruumid, kuid paljudel mitte. Olemasolevad ruumid on väga erinevad, kuid neis on alati laste mängunurk või tegeluste tuba, kus saavad lapsed vabal ajal joonistada, mängida või aega parajaks teha.

„Oleme suurperede toetamisse panustanud erinevatel viisidel ning juba pikemat aega,“ sõnas Bigbank ASi Eesti äriüksuse juht Jonna Pechter. „Väärtustame neid väga ning kui meie poole pöörduti murega, et lastele mõeldud ruumides napib tegevusi, siis tundus igati tore mõte kinkida neile lauamängud.“

„Põnevat avastamist peaks nüüd tükiks ajaks jätkuma nii väikelastele ning noortele kui ka emadele ja isadele. Välja valitud lauamängud arendavad loovust ja kirjutamisoskust, meeskonnatööd, arvutusoskust ja ajalooga seotud teadmisi ning need leiavad kasutust kümnes erinevas maakonnas,“ märkis MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Head Uudised GoodNews