1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Briti-Eesti Kaubanduskoda kuulutab välja heategevuskonkursi
Briti-Eesti Kaubanduskoda kuulutab välja heategevuskonkursi

Briti-Eesti Kaubanduskoda kuulutab välja heategevuskonkursi

Briti-Eesti KaubanduskodaBriti-Eesti Kaubanduskoda (BECC) ootab kandideerima heategevusprojekte, mis vajavad läbiviimisel rahalist tuge. Kandideerimise lõpptähtaeg on 31. märts 2014.

BECC on erinevaid heategevusprojekte toetanud alates 2004. aastast. Varasemalt on konkursi raames rahastatud muuhulgas Heategevusfondi Minu Unistuste Päev, Eesti Skautide Ühingu, MTÜ Audiere ja Eesti Tsüstilise Fibroosi Ühingu projekte.

„Briti-Eesti Kaubanduskoja üheks olulisemaks eesmärgiks on ärisuhete edendamine Eesti ja Ühendkuningriigi vahel, samuti peab koda tähtsaks pöörata tähelepanu ka ühiskondlikult olulistele teemadele ning annab omapoolse panuse heategevusse. Koostöös liikmesfirmadega korraldame igal aastal heategevuslikke üritusi, millest suurim on Šotimaa rahvuspoeedi Robert Burnsi auks korraldatav galaõhtusöök Burns Supper,” sõnab BECCi tegevjuht Kairi-Ly Tammeoks.

„Briti-Eesti Kaubanduskoja liikmete helde panus võimaldab meil teoks teha mitmete haigete laste unistused”, lisab Heategevusfondi Minu Unistuste Päev juhataja ja kaasasutaja Marianne Bruhn, kelle organisatsiooni tegevust rahastas Briti-Eesti Kaubanduskoda 2013. aasta heategevuskonkursi raames.

Heategevusprojekte ootame inglisekeelsetena, maksimaalse pikkusega kolm lehekülge (võib lisada ka täiendavaid dokumente). Välja peab olema toodud projekti heategevuslik kasu Eesti ühiskonna heaks ning konkreetsed tegevused selle eesmärgini jõudmiseks. Lisainfo ja kandideerimine aadressil becc@becc.ee. Kandideerimise lõpptähtaeg on 31. märts 2014.

Briti-Eesti Kaubanduskoda (BECC) on üks aktiivsemaid äriorganisatsioone Eestis. BECC pakub oma liikmetele ja laiemale ringkonnale teavet ja kontaktide loomise võimalust, annab olulist infot Eesti kui ettevõtluskeskkonna kohta, korraldab seminare ja konverentse ning kaubandusreise nii Eestisse kui ka Eestist välja, toetab heategevust, edendab stipendiumite kaudu kõrghariduse omandamist ning teeb tihedat koostööd oluliste partneritega nagu EAS, Briti Saatkond ja teised.

Head Uudised GoodNews